είδη παπαγάλων για την κατοχή του σπιτιού

Μεταξύ των κατοικίδιων κατοικίδιων παπαγάλων συνάντησηαρκετά συχνά. Αν το διαμέρισμα δεν είναι δυνατό να περιέχει μια γάτα ή ένα σκύλο, οι γονείς αγοράζουν ένα παπαγάλο μωρών, με το οποίο συνδέονται. Οι οπαδοί αυτών των εξωτικών πουλιών γιορτάζουν μερικά είδη παπαγάλων που ταιριάζουν καλύτερα στην διατήρηση του σπιτιού.

Είδη παπαγάλων για το σπίτι

Cockatoo. Τα κοκτέιλ έχουν μια όμορφη εμφάνιση και μια χαρούμενη φύση. Τα πουλιά δεν είναι πολύ εκπαιδευμένα για να μιλήσουν, αλλά αγαπούν να κάνουν κόλπα. Είναι σε θέση να εκφράσουν την αγάπη ή τη δυσαρέσκειά τους.

είδη παπαγάλων για οικιακή χρήση 1

Jaco. Ο παπαγάλος δεν διαφέρει με το φωτεινό φτέρωμα, αλλά αυτόκαλύτερα από όλα τα είδη των εγχώριων παπαγάλων να αναπαράγουν ανθρώπινη ομιλία, αντιγράφοντας τον κύριό της. Ένα από τα μειονεκτήματα του είδους είναι η τάση να αυτο-σκασίματα.

είδη παπαγάλων για οικιακή χρήση 2

Ο καμένος παπαγάλος. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη αυτού του φωτεινού πουλιού. Φέρνει πολύ θόρυβο, γι 'αυτό σας εγγυάται η ανήσυχη ζωή. Με την υπομονή σας, μπορείτε να διδάξετε στο κατοικίδιο ζώο σας να λένε μερικές δεκάδες λέξεις.

είδη παπαγάλων για οικιακό περιεχόμενο 3

Οι Αμαζόνες. Οι παπαγάλοι έχουν ένα ιδιαίτερο δώρο για να θυμούνται τα λόγια και τους ήχους. Έχει ένα παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και έχει μια υπέροχη μνήμη. Είναι οι ήχοι που εκφράζει τη διάθεσή του. Το χρώμα του φτερού κυριαρχείται από πράσινο χρώμα.

είδη παπαγάλων για οικιακό περιεχόμενο 4

Rosella. Τα πουλιά είναι πολύ όμορφα και έχουν καλή φύση. Αλλά ανήκουν σε αυτά τα είδη παπαγάλων για οικιακό περιεχόμενο, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να διδάξουν να μιλήσουν. Αλλά το τέλειο μουσικό αυτί τους επιτρέπει να μεταδίδουν μουσικές συνθέσεις με ήχους.

είδη παπαγάλων για οικιακό περιεχόμενο 5

Μη-εραστές. Είναι ωραίο να προσέχετε τα κατοικίδια ζώα, εκτός από το ότι η φροντίδα για αυτά δεν προκαλεί πολλά προβλήματα. Ενεργειακά και κινητά, δεν δείχνουν ιδιαίτερη επιθυμία να μάθουν.

είδη παπαγάλων για οικιακή συντήρηση 6

Corella. Πουλιά είναι στην ευχάριστη θέση να είναι στην κοινότητα των ανθρώπων, τουςεύκολο να δαμάσει. Δεν έχουν τη δυνατότητα να μιλούν, αν και αντιγράφουν εύκολα άλλα πουλιά. Η εμφάνιση των παπαγάλων προσελκύει όμορφες τούφες και ποικιλία χρωμάτων.

είδη παπαγάλων για οικιακή συντήρηση 7

Ένας κυματιστός παπαγάλος. Ένα μικρό και γοητευτικό πουλί γίνεται συχνά το αγαπημένο της ολόκληρης οικογένειας. Είναι ομιλητικοί και κοινωνικοί, είναι το πιο δημοφιλές είδος παπαγάλων για την κατοχή του σπιτιού.

είδη παπαγάλων για οικιακό περιεχόμενο 8