είδη παπαγάλων

Τι νομίζεις, πόσα είδη παπαγάλωνΥπάρχουν στον κόσμο; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί να σας χτυπήσει: ο κόσμος είναι το σπίτι σε πάνω από τριακόσια είδη πουλιών! Και είναι όλα διαφορετικά το ένα από το άλλο. Πριν από την έναρξη της φτερωτά κατοικίδιο ζώο, είναι απαραίτητο να μάθετε ποια είναι τα είδη των παπαγάλων βρέθηκαν και πώς να φροντίζουν γι 'αυτούς.

Τι τύποι των παπαγάλων;

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο δημοφιλή είδη παπαγάλων.

παπαγαλάκια Καταλαμβάνει μια ιδιαίτερη θέση μεταξύ όλων των πουλιών. Αυτό το γοητευτικό μικρό παπαγάλο γίνεται συχνά μια πραγματική αγαπημένη του όλη την οικογένεια. Απαιτητικών φροντίδας, budgerigar αισθάνεται σαν στο σπίτι. Είναι εύκολο να δαμάσει και να εκπαιδεύσει τους διαφορετικούς ήχους, ακόμα και λέξεις. Δεδομένου ότι το πουλί είναι μικρό, τότε για τη συντήρησή του δεν χρειάζονται ένα μεγάλο κλουβί. Ανάλογα με το χρώμα των φτερών, υπάρχουν πολλά είδη παπαγαλάκια: .. πράσινο, μπλε, μωβ, μπλε, κίτρινο, κλπ, το προσδόκιμο ζωής τους μπορεί να φτάσει 15 ετών.

είδη παπαγάλων -1_0

μεγάλες παπαγάλους μακώ με φωτεινά πολύχρωμα φτερά - πλήρηςΣε αντίθεση με κυματιστό. Για το περιεχόμενό τους χρειάζονται πολύ χώρο και ένα ευρύχωρο κλουβί και κλείδωσε αρά δεν μπορεί να θεωρηθεί για μέρες. Αυτά τα πουλιά είναι πολύ θορυβώδη, οπότε μην τους πάρει, αν θέλετε να φιμώσουν. Macaw μπορεί να δαγκώσει, γι 'αυτό κρατήστε αυτό κατά νου, αν μια οικογένεια έχει μικρά παιδιά. Αλλά αυτά τα πουλιά μπορούν να ζήσουν μέχρι και 50-60 χρόνια.

είδη παπαγάλων -2_0

Άλλη άποψη των μεγάλων παπαγάλων - Αμαζόνες. Είναι εκπαιδεύεται εύκολα, επαναλάβετεήχους και λέξεις, και τα αρσενικά είναι πιο ομιλητικός. Ωστόσο, αυτά τα πουλιά είναι αρκετά ηχηρή και θορυβώδες. Επιπλέον, συχνά συνδέονται με μόνο ένα μέλος της οικογένειας, και άλλοι μπορεί να δαγκώσει.

είδη παπαγάλων -3_0

παπαγάλοι lovebird πολύ δεμένοι μεταξύ τους, για το οποίο έλαβετο όνομά του. Αυτά τα μικρά αστεία πουλιά με φωτεινά φτερά δεν εκπέμπουν πολύ θόρυβο και να συνηθίσει τους ανθρώπους. Αλλά να έχετε σε ένα κλουβί πιτσουνάκια και παπαγαλάκια δεν, γιατί θα δαγκώσει. πιτσουνάκια κατάρτισης είναι σχεδόν αδύνατη. Αυτά τα πουλιά ζουν έως και 20 χρόνια.

είδη παπαγάλων -4_0

Το βάρος ενός ακόμη είδους μιλάμε παπαγάλους - Γκρι Αφρικής Grays - μπορεί να φτάσει 600 γραμμάρια. Αυτό είναι ένα πολύ έξυπνο πουλί. Τους αρέσει να επικοινωνούν με το πρόσωπο και το λεξιλόγιο ορισμένων ατόμων απλά καταπληκτικό! Jaco δεν μπορεί να σταθεί μόνη της, γι 'αυτό μην το αφήσετε για όλη την ημέρα και μόνο σε ένα κελί. Αυτό παπαγάλος μπορεί να ζήσει έως και 80 χρόνια.

είδη παπαγάλων -5_0

Corella ή νύμφη - ο μέσος όρος είδη παπαγάλων και δεύτερη στον κόσμοδημοτικότητα. Πουλί με ένα φωτεινό κίτρινο κεφάλι τσουλούφι δεν ειρηνική και όχι θορυβώδη, μπορούν να παραμένουν μαζί με τα παπαγαλάκια. Corella είναι εύκολα προσαρμόσιμο στο σπίτι, μπορεί να διδαχθεί να μιλήσει.

είδη παπαγάλων -6_0

Ένας άλλος τύπος μέσου παπαγάλοι - lorikeet. Ενεργός και ενδιαφέρουσα πουλί. Τρέφεται με σπόρους, δεν είναι σαν τα άλλα είδη, και νέκταρ και γύρη. Lorikeet πολύ φιλικό και γρήγορα να εξοικειωθεί με τους ανθρώπους. Δεν είναι θορυβώδη και γρήγορα να μάθουν να επαναλάβει τους ήχους και τις λέξεις. Μπορούν να ζήσουν μέχρι και 20 χρόνια.

είδη παπαγάλων -7_0

Χαρούμενα όμορφο φτέρωμα των παπαγάλων Munia Έχει περισσότερα από πέντε διαφορετικές αποχρώσεις. Πουλιά καλύτερη περιέχουν ατμούς. Είναι ταπεινός και γρήγορα συνηθίσει στη ζωή σε ένα διαμέρισμα. Με την κατάλληλη διατροφή και φροντίδα μπορεί να ζήσει μέχρι και 10 χρόνια.

είδη παπαγάλων -8_0

παπαγάλος Rosella πολύ όμορφο χάρη στο φωτεινό ραβδώσεις φτέρωμα. Αυτό το πολύ εγκάρδιος πουλί προσαρμόζει το περιεχόμενο σε αιχμαλωσία. Μπορεί να γίνει ένα πραγματικό μέλος της οικογένειας. Rosella είναι ανεπιτήδευτη, αλλά δεν μπορεί να διδαχθεί να μιλήσει. Αλλά αυτή η μεγάλη παπαγάλος επαναλαμβάνει διάφορα μουσικά μοτίβα, τη φωνή σε πολύ ευχάριστο της.

είδη παπαγάλων -9_0

παπαγάλοι είδος ψιττακού Συνήθως έρχονται σε δύο τύπους: λευκό και μαύρο. Με κορωνίδα το πουλί μπορεί να είναι θορυβώδες, δεν μιλούν πολύ καλά, και η φωνή της είναι δυσάρεστη και περισσότερο σαν την τρίζει. Αλλά cockatoo αρέσει να χορεύει και να έχουν μια μεγάλη αίσθηση του ρυθμού.

είδη παπαγάλων -10_0