Ονόματα για παπαγάλους κοριτσιών

Συχνά, η επιλογή ενός ονόματος για ένα νέο κατοικίδιο ζώο συμβαίνειόχι λιγότερο δύσκολο από το να ξεκινήσει ένα ίδιο το κατοικίδιο ζώο. Συγκεντρώνει ιδιαίτερα την επιλογή ενός ονόματος για παπαγάλοι-κορίτσια. Μετά από όλα, πολλοί αποκτούν ζώα συντροφιάς όπως παπαγάλοι, προκειμένου να αλληλεπιδράσουν ενεργά μαζί τους και ίσως να τους μάθουν να προφέρουν ορισμένες λέξεις. Το όνομα, το ψευδώνυμο στην περίπτωση αυτή, είναι αυτό που το πτηνό μαθαίνει να αντιδράσει πρώτα.

Ποιο είναι το όνομα του κοριτσιού παπαγάλος;

Εάν διαλέγετε δημοφιλή ονόματα, ψάχνονταςως παπαγάλος κορίτσι κλήση, μικρές μας συμβουλές θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε την αναζήτησή σας, ή ακόμα και να καθοριστεί η καλύτερη. Πρώτον, ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να διδάσκουν ενεργά παπαγάλο σας να μιλήσει, θα πρέπει να εξακολουθεί να επιλέξετε ένα σύντομο, σαφές και περιεκτικό όνομα που πουλί αμέσως να είναι σε θέση να εντοπίσει και να απομονώσει σε ομιλία του. Τις περισσότερες φορές είναι τα ονόματα με ορατό, φωτεινό έντονο σφύριγμα, ιδίως, ο ήχος «sh»: Μάσα, Σούσα, Sherry, Lavrushev. Οι παπαγάλοι αρχίζουν γρήγορα να αντιδρούν στα ψευδώνυμα αυτού του είδους.

Ένας άλλος ήχος που πηγαίνει καλά με αρχάριουςμιλούν παπαγάλοι, και επίσης προσελκύει την προσοχή τους - "R". Τα ψευδώνυμα με ένα μακρύ "σκυλάκι" είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για κορίτσια παπαγάλος: Rita, Rummy, Kerry, Cora, Hera. Αλλά με την έκφραση της «C» ακούγεται «Ζ», «C» σε ορισμένα είδη των παπαγάλων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, γι 'αυτό είναι καλύτερα να τα αποφύγετε τα ψευδώνυμα των παπαγάλων, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διδάξουν ομιλία. Αλλά αν αυτό δεν προβλέπεται, τότε τέτοιοι ήχοι είναι αρκετά αποδεκτοί στα ονόματα των κοριτσιών παπαγάλος: Gressy, Josephine, Tse, Cilda.

Ενδιαφέρουσα ονόματα για τα παπαγάλοι των κοριτσιών

Αστεία ονόματα για κορίτσια παπαγάλοι μπορεί να είναισκεφτείτε τον εαυτό σας, αλλά μπορείτε να διαλέξετε από έναν τεράστιο αριθμό υπαρχόντων. Κάποιος πρέπει μόνο να δώσει προσοχή στο γεγονός ότι τα ξένα ψευδώνυμα ακούγονται πιο επίσημα, μεγαλοπρεπή, και ρωσικά πιο ήπια και στο σπίτι.

Ονόματα για Κορίτσια-Παπαγάλοι1

Μεταξύ των ξένων ασυνήθιστων ψευδώνυμα για τους παπαγάλουςείναι οι εξής: Asha, η Αφροδίτη, Aelita, Baccarat, Μπρέντα, Brett, Viola, Vesta, Gabby, Gerda, Gloria, Daisy, Δολάριο, Εύα Ζακλίν, Jeanette, Zora, Isabella, Calma, Camellia, Lyme, Lally, Σάντρα, Σάρλοτ, Έβαλντ, Γιανγκ.</ P>

Ρωσικά ονόματα για κορίτσια παπαγάλος χρησιμοποιούνεξαιρετικά δημοφιλές λόγω της απλότητας της έκφρασης και της ευκολίας απομνημόνευσης. Ακόμα και τα μικρά παιδιά είναι συνήθως εύκολο να συνηθίσουν να καλέσετε ένα νέο κατοικίδιο ζώο για ένα ψευδώνυμο, επιπλέον, είναι συνήθως σχηματίζονται από υποκοριστικό όνομα, και ως εκ τούτου ιδιαίτερα απαλό ήχο: Κατιούσα, Varya, Tisha, Styusha, Vasya, Ζήνα. Αλλά μερικές φορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετά σύντομα ονόματα: Yana, Anna, Asya, Daria, Jeanne.