φυλή παπαγάλοι

Στον κόσμο υπάρχουν περισσότερα από τριακόσια είδη παπαγάλων. Ο εκπρόσωπος κάθε είδους με τον δικό του τρόπο είναι όμορφο, μοναδικό και μοναδικό. Καθένας από αυτούς μπορεί να γίνει όχι μόνο ένα στολίδι, αλλά και ένα πλήρες μέλος της οικογένειάς σας. Μεταξύ των φυλών των εγχώριων παπαγάλων, μπορεί κανείς να διακρίνει μεταξύ της σιωπής και της ομιλίας. Πολλά πουλιά προσομοιώνουν τέλεια διαφορετικούς ήχους. Σκεφτείτε ποια είναι η πιο συνηθισμένη φυλή παπαγάλων που κατοικούν στα σπίτια και τα διαμερίσματα μας.

Ποιοι είναι οι τύποι παπαγάλων;

 1. Ένας κυματιστός παπαγάλος. Αυτή η φυλή εγχώριων παπαγάλων είναι η μεγαλύτερηδιαδεδομένη στο μετασοβιετικό χώρο. Οι εκπρόσωποί της έχουν μικροσκοπικά μεγέθη και πολλές παραλλαγές λαμπρού χρώματος. Επιπλέον, οι κυματιστές παπαγάλοι αναφέρονται σε εκπροσώπους των βράχων που μιλάνε. Το μέσο προσδόκιμο ζωής είναι έως 10 έτη.
 2. Φυλές παπαγάλων1

 3. Corrella. Φυλάξτε παπαγάλοι μεσαίου μεγέθους με μια κορυφήκεφάλι. Παίρνει τη δεύτερη θέση στη Ρωσία σε δημοτικότητα, μετά από κυματιστές παπαγάλοι. Δύσκολο να μάθεις. Αν επιμείνετε στην εκπαίδευση, μπορείτε να επιτύχετε ότι το πουλί μαθαίνει μία, δύο φράσεις.
 4. Φυλές παπαγάλων2

 5. Μεμονωμένα. Όμορφους εκπροσώπους της φυλής των παπαγάλων. Ενδιαφέρουσες, κινητές και πρακτικά μη εκπαιδευμένες. Η περίοδος ζωής σε αιχμαλωσία είναι μέχρι 20 χρόνια.
 6. Φυλές παπαγάλων3

 7. Jaco. Σε σχέση με τη φυλή των μεγάλων παπαγάλων, επιπλέονμιλούν επίσης απόλυτα. Έχουν όμορφο γκρι φτέρωμα. Μπορούν εύκολα να μάθουν και να μιμούνται τέλεια την ανθρώπινη φωνή. Οι ερευνητές απέδειξαν ότι η νοημοσύνη του πουλιού αντιστοιχεί στη νοημοσύνη ενός παιδιού ηλικίας 5 ετών.
 8. Φυλές παπαγάλων4

 9. Κανάρια. Όχι μόνο μια ομιλία, αλλά και όμορφη τραγουδώντας φυλή παπαγάλοι από μια ομάδα πουλιών σαν σπουργίτι. Είναι πολύ ελκυστικά με το λαμπερό χρώμα τους, είναι εύκολο να μάθουν.
 10. Φυλές παπαγάλων5

 11. Amazon. Η διάρκεια ζωής των εκπροσώπων αυτής της φυλής των μεγάλων παπαγάλοι είναι κατά μέσο όρο 45 χρόνια. Είναι επιρρεπείς σε ξαφνικές εναλλαγές της διάθεσης. Επιπλέον, είναι μια καλά εκπαιδευμένη μιλώντας φυλή των παπαγάλων.
 12. Φυλές παπαγάλων6

 13. Rosella. Αυτοί οι εκπρόσωποι της φυλής των εγχώριων παπαγάλων είναι όμορφο φωτεινό χρώμα. Τραγουδούν μελωδικά και δεν θέλουν να μιλήσουν καθόλου.
 14. Φυλές παπαγάλων7

 15. Ara. Αυτή η φυλή των παπαγάλων είναι πολύ μεγάλη,έως 90 cm σε μήκος. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τα πουλιά να είναι μεγάλα φαβορί για το κοινό. Λόγω του μεγέθους τους, σπάνια κρατούνται στο σπίτι, κυρίως σε τσίρκο ή ζωολογικό κήπο.
 16. Φυλές παπαγάλων8

 17. Cockatoo. Είναι δεκτικοί στην εκμάθηση, αλλά απρόθυμοι να μιλήσουν. Αυτοί οι εκπρόσωποι των μεγάλων παπαγάλων έχουν μια εξαιρετικά δυσάρεστη και εύθραυστη φωνή. Αγάπα τον δάσκαλό τους, τους μεγάλους συντρόφους.
 18. Φυλές παπαγάλων9

 19. Ο καμένος παπαγάλος. Η φυλή των εγχώριων παπαγάλων, που έχει ένα πολύχρωμο και όμορφο χρώμα. Δεν είναι απολύτως καταγεγραμμένοι στο περιεχόμενο και είναι απόλυτα δεκτοί στη μάθηση.
 20. Φυλές παπαγάλων10