Ονόματα κυματιστών παπαγάλων-αγοριών

Βρείτε το σωστό όνομα για τα πρόσφατα κατασκευασμέναένα κατοικίδιο ζώο δεν είναι απλό έργο. Η πρώτη συσχέτιση που εμφανίζεται όταν επιλέγετε ένα όνομα για τον παπαγάλο είναι Kesha. Είναι απίθανο να θέλετε να παραμείνετε σε μια τέτοια "κοπιασμένη" έκδοση. Θεωρήστε ότι ένα πουλί μπορεί να ζήσει περίπου 10 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι το όνομά του θα πρέπει να του αρέσουν όλα τα μέλη της οικογένειας.

Ποιο είναι το όνομα για να δώσει ένα κυματιστό αγόρι παπαγάλος - ορνιθολόγοι θα προτρέψουν

Το όνομα για τον παπαγάλο πρέπει να είναι απλό και μικρό,για να επιτρέψει σε έναν φτερωτό φίλο να το μάθει. Οι έμπειροι ορνιθολόγοι συμβουλεύουν να ακολουθήσουν ορισμένους κανόνες. Αν είναι ένα πουλί που μιλά, θα πρέπει να αποφεύγεται το γράμμα «M», «Ν», «L», που προκαλούν δυσκολίες για την προφορά. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε - θα πρέπει να υπάρχει το όνομα στο γράμμα «Κ», «η», «p», σφύριγμα - όπως ακούγεται πολύ πιο εύκολο να αντιληφθεί αυτά τα κατοικίδια ζώα. Είναι πολύ σημαντικό να μην "υπερφορτώνετε" το όνομα με τα συμφώνια. Παπαγάλοι συχνά φαινόταν να τραγουδήσει κάτι, προφέρει τα φωνήεντα για να τους πολύ πιο εύκολη. Εύκολο να προφέροντας "e", "e", "y", "ένα". Κατάλληλη σκουριασμένο, το Grand Jean, Ruth, Rhoda, Αργώ, Ricky, ο Φρανκ, ο Andy, Yasha.

Όμορφα ονόματα για παπαγάλοι-αγόρια - επιλέξτε σοφά

Όσο πιο εξωτική είναι η εμφάνιση ενός πουλιού, τόσο πιο εξωτικόπρέπει να υπάρχει ένα όνομα. Το όνομα του αρσενικού ενός κυματιστού παπαγάλου, όπως οι Ρομά, Kuzya, Fima, Borya, Kai δεν είναι πολύ κατάλληλο για αυτόν. Ενεργοποιήστε τη φαντασία. Καλό ήχο του Orion, Troy, Charlie, Gigol, Yuji, Norman.

Μην συμβουλεύετε τους ειδικούς να επιβαρύνουν το ζώοένα διπλό όνομα, για παράδειγμα το Jean-Claude ή το Forest Gump. Το κατοικίδιο ζώο μπορεί να συνηθίσει και να σταματήσει να ανταποκρίνεται σε άλλες, μικρότερες εκδόσεις. Είναι πολύ σημαντικό ότι το ζώο σας καταλαβαίνει όταν το πλησιάζετε.

Όταν επιλέγετε ένα καθαρά αρσενικό όνομα, πρέπει να είστεείναι σίγουροι ότι ο παπαγάλος ανήκει σε αυτό το συγκεκριμένο φύλο. Ορισμένα δείγματα δεν είναι εύκολο να διακρίνουν μεταξύ ανδρών και γυναικών. Εάν υπάρχει η επιθυμία και τα χρήματα, θα βοηθήσει να ανακαλύψετε σε εξειδικευμένες κλινικές με τη βοήθεια της ανάλυσης DNA.

Ονόματα κυματιστών παπαγάλων-αγοριών1

Ονομάζεται πουλί όνομα "καθολική" τύπου Quillen, Pitt, Trash, Dodo, ο Ozzy, Roni, Sunny, Hypo - η σωστή απόφαση.</ P>

Παρά την αγάπη των μελών της οικογένειας, το ζώοθα πρέπει να έχει τη δική ψευδώνυμο του, και να μην επαναλάβει το όνομα κάποιου ατόμου. Ειδικά δεδομένου ότι υπάρχει σύγχυση, που ονομάζεται. Δίνοντας ένα ψευδώνυμο, αναφέροντας τη φύση της, και δεν αξίζει τον κόπο - δεν ξέρετε το ζώο, και ήδη τον παρατσούκλι μουρμούρης, Skoda, Crick.

Η διδασκαλία ενός νέου φίλου στο όνομά του είναι λάθοςδύσκολο: συχνά το λένε με ήρεμη φωνή, αλλά σαφώς, ας καταλάβουμε ότι τον απευθύνετε συγκεκριμένα. Ο έπαινος υπό μορφή καλούπι είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο για την επιτυχή μάθηση.