Κλικ για αρσενικούς παπαγάλους

Η επιλογή ενός παρατσούκλι για έναν παπαγάλο, ένα αγόρι ειδικότερα,πολύ απλά δεν είναι τόσο απλό έργο όσο θα μπορούσε να φανεί με την πρώτη ματιά. Εάν ένα μη ομιλούν το πουλί, κατ 'αρχήν, οποιοδήποτε όνομα έρχεται, τότε η επιλογή ενός ψευδώνυμου για έναν πιθανό "ομιλητή" θα πρέπει να σπάσει το κεφάλι του. Μετά από όλα, το κατοικίδιο ζώο σας δεν πρέπει μόνο να μάθει γρήγορα, αλλά και να μάθουν πώς να το προφέρετε όμορφα.

Ποιο είναι το όνομα του παπαγάλου;

Οι έμπειροι ιδιοκτήτες συστήνουν να επιλέξουν ένα ψευδώνυμοπαπαγάλοι για τους άνδρες, αλλά και για τις γυναίκες, να καθοδηγείται από ορισμένα χαρακτηριστικά της «συνομιλία» των πτηνών αυτών. Κατ 'αρχάς, το πιο εύκολο να κυριαρχήσει παπαγάλους σφύριγμα ήχους, και «k» ακούγεται «p» και «h». Δεύτερον, όπως οι παπαγάλοι οι λέξεις τονίζω, αλλά, αν το ψευδώνυμο θα πρέπει να παρακολουθήσει από το λεγόμενο "Τεντώστε" τα φωνήεντα. Και με βάση αυτό, οι παρακάτω πιο δημοφιλή ψευδώνυμα για παπαγάλους: Αρκάδι (πιο πιθανό ότι το κατοικίδιο ζώο σας θα προφέρει το όνομα αυτό το App-ka-ααα-sha), φυσικά, Gosha και Kesha, Πετρούσκα, Grisha, Yasha και Yarosh, Carlos, Misha.

Ένας παπαγάλος είναι ένα πουλί από μόνο του, ασυνήθιστο, φωτεινό,διασκεδαστικό. Ως εκ τούτου, πολλοί ιδιοκτήτες δίνουν τα χιουμοριστικά τους ονόματα στα φτερωτά τους αγαπημένα. Επίσης, δεν είναι ασυνήθιστο για τους παπαγάλους με αστεία ψευδώνυμα να δηλώνουν ποιοι αυτοί οι "συνομιλητές" αυξάνουν τέλεια τη διάθεση σε όλους τους γύρω τους.

Συμβουλές για αρχάριους

Μια μικρή συμβουλή για τους ιδιοκτήτες παπαγάλοι "αρχάριων". Εάν ονομάζετε το κατοικίδιο σας ένα αρσενικό (θηλυκό) όνομα, τότε η εμπιστοσύνη στο σεξ του κατοικίδιου σας θα πρέπει να είναι εκατό τοις εκατό. Διαφορετικά, με την πάροδο του χρόνου, δεν μπορείτε να αποφύγετε την αμηχανία, αν, για παράδειγμα, ο μαγευτικός Jacques αποδεικνύεται Jacqueline ή αντίστροφα. Εάν δεν υπάρχει τέτοια βεβαιότητα, είναι καλύτερο για ένα πουλί να δώσει ένα λεγόμενο. Το όνομα είναι unisex, κατάλληλο τόσο για το αγόρι όσο και για το κορίτσι. Για παράδειγμα, Shura, Ricky, Laurie.

Έχοντας επιλέξει ένα ψευδώνυμο, ανατρέξτε στον παπαγάλο, καλώντας τοντο όνομα είναι σαφές, αργό, αλλά και αρκετά συναισθηματικά. Το "Govorun" θα μάθει γρήγορα το όνομά του και θα αντιδράσει σε αυτό στην πρώτη διεύθυνση του ιδιοκτήτη.