Πώς να ονομάσετε το παπαγάλο του αγοριού

Πολλοί όταν επιλέγουν ένα κατοικίδιο ζώοΣταματήστε στους παπαγάλους. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή αυτοί οι φτερωτοί φίλοι έχουν πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά. Εκτός από την ευχάριστη διάθεση, την κινητικότητα και τα ωραία ψαλμωδία, ορισμένοι τύποι παπαγάλων είναι σε θέση να αναπαράγουν την ανθρώπινη ομιλία και την παρωδία μεμονωμένους ήχους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι τα αρσενικάπαρουσιάζουν πιο έντονες ικανότητες για τέτοιες δεξιότητες. Αποδεικνύεται ότι το αρσενικό που ζει μόνο του είναι πιο ενεργό και διαφορετικό, μαθαίνει ταχύτερα να προφέρει λέξεις. Αυτό δεν ισχύει για όλους τους παπαγάλους, αλλά για ορισμένα είδη, ιδίως για τους παπαγάλους.

Αλλά όταν η επιλογή του κατοικίδιου ζώου και του κλουβιού γι 'αυτό γίνει, δεν υπάρχει λιγότερο σημαντικό καθήκον - να του δώσει ένα όνομα. Πώς είναι καλύτερο να καλέσετε τον παπαγάλο του αγοριού;

Τι επηρεάζει την επιλογή ενός ονόματος για έναν παπαγάλο;

Το όνομα του κατοικίδιου ζώου δεν είναι απλώς ένα σύνολο ήχων. Αυτή είναι η σύντομη περιγραφή του. Ως εκ τούτου, φέρνοντας στο σπίτι του παπαγάλου δεν βιαστούμε να το ονομάσουμε, πρώτα να το παρακολουθήσετε. Το χρώμα του φτερού, της ιδιοσυγκρασίας, της φιλικότητας ή της απόσχισης μπορεί να εμφανιστεί εν μέρει στο όνομα. Επιπλέον, η εμφάνιση του παπαγάλου θα σας πει επίσης ποιος τρόπος μετακίνησης. Για παράδειγμα, πώς να ονομάσετε ένα αρσενικό κυματιστό παπαγάλο θα εξαρτηθεί από το αν μπορεί εύκολα να αναπαράγει το όνομά του. Συμφωνώ, μια μακρά και περίεργη λέξη δεν μπορεί να είναι κάτω από τη δύναμη ενός κατοικίδιου ζώου. Για τέτοιους παπαγάλους προτείνουμε να επιλέγετε σύντομα, ηχητικά ονόματα για ονόματα με ηχητικό ήχο p ή με έντονα sibilants. Για παράδειγμα: Arik, Arkasha, Garik, Lorik, Patrick, Kesha, Gosha, Antosha, Pasha, Gesha, Trisha, Chisha, Tisha, Yasha. Τέτοιες λέξεις είναι εύκολα προφέρονται και θυμούνται γρήγορα.

Όταν δίνετε ένα όνομα στο αγόρι, δεν μπορείτε να σπάσετε το κεφάλιγια να καλέσετε μια τέτοια παπαγάλο - επιλέγουν οποιαδήποτε όμορφο και ένδοξο όνομα είναι παρόμοιο με την εμφάνισή του ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε για την ευκολία της προφοράς, επειδή η δομή των φωνητικών συσκευή τους μπορεί να αναπαράγει οποιαδήποτε λέξη με ευκολία. Έτσι, τα κατοικίδια ζώα γίνονται έγκαιρα τα ακόλουθα ονόματα: Χριστιανός, Tornado, Cesar, Fernando, Marquis, Troy Oliver, Albert Jackson, Ρικάρντο Ντιέγκο, Μάξιμος, Frederick.

Σε αντανάκλαση, πώς να καλέσετε το αγόρι έναν παπαγάλο,ορισμένοι αποκρούονται από το χρώμα του - παραδοσιακό κίτρινο, μπλε, πράσινο ή λευκό. Μιλάμε για ονόματα όπως Λεμόνι, Ακτινίδιο, Θάλασσα, Μπανάνα, Χιονόμπαλα, Λευκό, Πράσινο και τα παρόμοια. Είναι καλή ιδέα αν δεν σας αρέσει κάποιο ουδέτερο όνομα.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει, ο παπαγάλος σας θα μιλήσει ήόχι, ή έχετε αποκτήσει μια μορφή που κατ 'αρχήν δεν είναι ιδιόμορφη για να μιλήσετε, τότε επιλέξτε απολύτως οποιοδήποτε όνομα που σας αρέσει, ακόμα και μακρύ και δύσκολο να προφέρετε.

Συμβουλές για την επιλογή ενός ονόματος για έναν παπαγάλο

  1. Δεν είναι σκόπιμο να δώσετε στο πουλί ένα όνομα που υπάρχει ήδη στην οικογένειά σας ή με τους συγγενείς σας - μπορεί να υπάρχουν λανθασμένες καταστάσεις.
  2. Προσέξτε ότι το όνομα του παπαγάλου διαφέρει σημαντικά από τα ονόματα άλλων κατοικίδιων ζώων, αν υπάρχουν. Θα πρέπει να καταλάβει σαφώς πότε θα τον κάνουν προσωπικά.
  3. Δεν χρειάζεται να φωνάζετε ένα όνομα, τρέχει γύρω από το κλουβί, είναι μόνο σπορά

    Πώς να ονομάσετε τον παπαγάλο του αγοριού2

    πανικός στο πουλί. Για να θυμάστε γρήγορα τον παπαγάλο και να μάθετε τη σωστή λέξη, είναι απαραίτητο να προφέρετε το όνομα συχνά, αλλά ήρεμα, ξεκάθαρα και αργά.
  4. Αν σχεδιάζετε ή αγοράζετε δύο παπαγάλοι ταυτόχρονα, δίνουν καλύτερα ονόματα σε ζευγαρωμένα και συνώνυμα, για παράδειγμα, τον Καρλ και την Κλάρα, τον Γιασά και τον Μάσα και τα συναφή.
  5. Δεν συνιστάται η εμφάνιση των αρνητικών πτυχών της φύσης των παπαγάλων σε ονόματα. Τα ονόματα όπως το Grumbling, Pyshka, Skoda θα μοιάζουν με προσβολή.

Σε κάθε περίπτωση, θυμηθείτε ότι η επιλογή ενός ονόματος για ένα παπαγάλο είναι ένα σοβαρό θέμα. Αυτά τα κατοικίδια ζώα ζουν, κατά κανόνα, για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε πρέπει να το προφέρετε επανειλημμένα.