Παιχνίδια για παπαγάλοι με τα χέρια σας

Η περιέργεια μπορεί να καυχηθεί σχεδόν σε όλαείδη παπαγάλων. Αυτά τα ζωντανά όντα απλώς αγαπούν να παίζουν, να μελετούν κάτι, προσπαθούν συνεχώς να βρουν κάποια βαρετή κατοχή. Εάν δεν τους επιτρέπεται να το κάνουν αυτό, τα πουλιά γίνονται θυμωμένα, φτερά φτερά ή ακόμη και προσπαθούν να δαγκώσουν. Για να διαφοροποιήσουν ακόμη και λίγο, ο κλειστός τους κόσμος βοηθάει τα αυτο-κατασκευασμένα παιχνίδια για τους παπαγάλους. Μη τους κάνετε τόσο δύσκολο, το κύριο πράγμα είναι ότι αυτά τα προϊόντα πληρούν τις βασικές ανάγκες των φτερωτών κατοικίδιων ζώων μας.

Πώς να φτιάξετε παιχνίδια για έναν παπαγάλο;

 1. Εργαλεία και υλικά για την παραγωγή παιχνιδιών- μερικά μέτρα νήματος, ένα κουδούνι, έναν κύκλο πλαστικού (είναι δυνατόν από κουδουνίστρα σπασμένου παιδιού), ψαλίδια, μπάλες, φωτεινά διακοσμητικά κουμπιά ή χάντρες.
 2. Παιχνίδια για παπαγάλοι με το χέρι 1

 3. Δεσμευόμαστε μια δέσμη από νήματα στη μέση σε ένα είδος δέσμης.
 4. Παιχνίδια για παπαγάλοι με το χέρι 2

 5. Συνδέουμε ένα μακρύ νήμα στο κομμάτι μας, περάστε μια μπάλα μέσα από αυτό και στερεώστε το με ένα κόμπο.
 6. Παιχνίδια για παπαγάλοι με το χέρι 3

 7. Με τον ίδιο τρόπο, βιδώνουμε και στερεώνουμε το νήμα κατά ένα από τα άλλα διακοσμητικά στολίδια.
 8. Παιχνίδια για παπαγάλοι με τα χέρια 4

 9. Γνωρίζουμε ήδη ποια παιχνίδια χρειάζεται ένας παπαγάλος, οπότε το τελικό εγκεφαλικό επεισόδιο θα είναι ένας κύκλος και ένα κουδούνι στο χέρι.
 10. Παιχνίδια για παπαγάλοι με το χέρι 5

 11. Το μουσικό παιχνίδι ήταν όμορφο και λαμπερό, όπως ακριβώς και το φτερωτό κατοικίδιο.
 12. Παιχνίδια για παπαγάλοι με τα χέρια 6

 13. Εάν η σταθερή κουδούνισμα ξεκινήσει η οικοδέσποινα να ενοχλήσει, τότε μπορείτε να αλλάξετε το κουδούνι σε ένα ωραίο κουμπί ή χάντρα.
 14. Παιχνίδια για παπαγάλους από τα χέρια τους 7

 15. Σε ένα κλουβί, τα παιχνίδια για παπαγάλοι, κατασκευασμένα με τα χέρια τους, θα φανούν πολύ εντυπωσιακά.
 16. Παιχνίδια για παπαγάλοι από τα χέρια τους 8

Τι παιχνίδια παίζουν σαν παπαγάλοι;

Παπαγάλοι τρομακτικό αγάπη για να πετάξει, μασήστε κάτι,μετατρέψτε τα πράγματα σε μικρές μάρκες. Η οικολογική συμβατότητα είναι το πιο σημαντικό κριτήριο κατά την επιλογή ενός υλικού παιχνιδιών. Μπορείτε να πάρετε μόνο τα πράγματα από φλοιό, άχυρο, χαρτί, δερμάτινο κορδόνι, ανθεκτικό ύφασμα, καθαρό ξύλο. Οι παπαγάλοι λατρεύουν τέτοια προϊόντα που δαχτυλίδια, βροντές, παράγουν διάφορους άλλους ήχους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε στα παιχνίδια καθρέφτη. Ένα είδος πιθανού συνομιλητή θα ευχαριστήσει το πουλί.

Η επιθυμία να εξερευνήσετε νέες γωνιές κάπουκρύψτε - αυτή είναι μια άλλη ανάγκη του πουλιού σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να κάνει ή να αγοράζουν φωτεινό χάντρες, κάτι σαν ένα παζλ, με βάση την αρχική μορφή του ένα σπίτι ή καταφύγιο από κόντρα πλακέ ή καρύδες. Για την ανάπτυξη των μυών, η ανάγκη για να πετάξει έξω συσσωρευμένη δράση τους θα ταιριάζουν σε μια ποικιλία από παιχνίδια για παπαγαλάκια, με τη μορφή μιας σκάλας, κούνιες, όλα τα είδη αξεσουάρ που μπορεί να είναι ατέλειωτα να ανέβει ή να πηδούν, κινείται γύρω από το κλουβί.