ονόματα για τους παπαγάλους

Όταν ένα νέο μέλος της οικογένειας εμφανίζεται στο σπίτι, ο καθένας δεν το κάνειυπομένει να βρει ένα όμορφο και περίπλοκο όνομα. Ποιο είναι το όνομα του παπαγάλου; Θέλω να πάρει ένα πολύ ηχηρό και λαμπρό ψευδώνυμο, γιατί θα είναι με το κατοικίδιο ζώο όλη τη ζωή του. Τα ονόματα των παπαγάλων είναι πολύ δύσκολο να επιλέξουν, επειδή υπάρχουν πολλά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή.

Αν βρήκα βιβλία αναφοράς με ψευδώνυμα για τα ζώακαι έχουν ήδη πάρει μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές, πρώτα σκεφτείτε: θα το κατοικίδιο ζώο σας να είναι σε θέση να προφέρει το όνομά του; Αυτό ισχύει για τα παπαγάλοι που μιλάνε, τελικά, είναι συχνά επιλέξιμο για την εκπαίδευση των πουλιών. Όμορφα ονόματα για τους παπαγάλους θα πρέπει επίσης να είναι διαθέσιμα στους ιδιοκτήτες τους.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν όταν επιλέγουν ένα όνομα για τους παπαγάλους να ακολουθούν ορισμένους κανόνες:

 • επιλέξτε ονόματα με ήχους "ch" και "k", είναι αυτοί οι ήχοι που είναι ευκολότερο να πουν στο κατοικίδιο ζώο σας.
 • οι παπαγάλοι είναι πολύ λάτρης του λέγοντας "γκρίνια" ήχοι, επειδή μπορείτε να βρείτε ένα όνομα με τον ήχο "p", πιθανότατα, το κατοικίδιο πολύ γρήγορα θα αγαπήσει το όνομά του?
 • οι παπαγάλοι εκφράζουν τις λέξεις με τρόπο τραγουδιού, έτσι ώστε η παρουσία φωνηέντων στο όνομα είναι υποχρεωτική.
 • οι δυσκολίες θα προκύψουν με ήχους όπως το "c", "z", "ts", αλλά είναι πραγματικά δύσκολο για ένα πουλί να προφέρει τους ήχους "m", "l", "n".

Ονόματα για τους παπαγάλους

Αν σκοπεύετε να πάρετε το κατοικίδιο σαςεξωτικό ή ρομαντικό όνομα, πρέπει να σκεφτείτε λίγο. Τα ονόματα των παπαγάλων δεν είναι μόνο ένας τρόπος για να τονίσουμε την αγάπη σας για το κατοικίδιο ζώο, αυτό το όνομα θα συνοδεύει το πουλί όλη τη ζωή του. Για παράδειγμα, ένα γελοίο φλογερό όνομα πάντα θα ενθουσιάσει τους ανθρώπους γύρω, το πουλί θα αντιδράσει σε αυτό. Ένα σύνθετο και περίπλοκο όνομα μπορεί να επιβάλει ένα συγκεκριμένο αποτύπωμα στο χαρακτήρα του πουλιού: όσο πιο δύσκολο είναι το όνομα, τόσο πιο περίεργο μπορεί να είναι το παιδί σας.

Φροντίστε να αποφύγετε την ομοιότητα του ονόματος του πουλιού με το όνομα ενός από τα μέλη της οικογένειας. Αυτό θα μπερδευτεί μόνο με τον παπαγάλο.

Όνομα του παπαγάλου αγόρι

Εάν δεν σκοπεύετε να διδάξετε το πουλί την ομιλία, το όνομαμπορείτε να πάρετε απολύτως κανέναν. Είναι λίγο πιο δύσκολο να βρεις ένα όνομα για έναν παπαγάλο που μιλάει. Η αρχή της επιλογής περιγράφεται παραπάνω, αλλά εδώ υπάρχουν μερικές παραλλαγές του ονόματος για το παπαγάλο:

 • Arik, Tisha, Arkasha, Yasha, Arkhip, Tory, Archie.
 • Borya, Χρυσαετός, Fedya, Chucha.
 • Zheka, Zhora;
 • Kesha, Kirill, Prosh, Rubik.
 • Chizhik, Shurik.

Ονόματα για κυματιστές παπαγάλοι-κορίτσια

Όταν επιλέγετε ένα όνομα για το κατοικίδιο ζώο σας, θυμηθείτε ότι εσείςθα το προφέρει καθημερινά. Πολύ καλό για το όνομα ενός συνδυασμού δύο ίδιων συλλαβών: Coco, Chichi, Rara. Μπορείτε να τονίσετε το όνομα της συμπεριφοράς ή το εξωτερικό χρώμα του πουλιού. Το όνομα του κοριτσιού παπαγάλος μπορεί να επιλεγεί καθολική ή συνηθισμένη, και μπορείτε να φανταστείτε λίγο. Ακολουθούν μερικές επιλογές:

 • Basia, Vesta, Viola, Gressy, Julia, Desi, Jeanne, Zora, Zara.
 • Ιρμά, Ζούρα, Κόκα, Ζίτα, Λάνα, Λίντα, Λαούρα, Μαρία.
 • Terra, Sarah, Uma, Flora, Tsatsa, Tsypa, Jashma, Era, Elba.

Λάβετε υπόψη ότι επιλέγοντας ένα καθαρά θηλυκό ήτο όνομα ενός άνδρα μπορεί να είναι όταν είστε απόλυτα βέβαιοι στον τομέα του κατοικίδιου ζώου σας. Εάν δεν θέλετε να αναλάβετε κινδύνους ή απλά δεν βρείτε το σωστό, δοκιμάστε να πάρει το όνομα μεταξύ των καθολικών ονομάτων για τους παπαγάλους:

  όμορφα ονόματα για τους παπαγάλους

 • Hera, Desha, Christie, Fanya, Fasya, Tosha, Μίκυ, Λέκα, Ζέκα, Φένια, Τίους.

Όταν αποφασίσετε για την επιλογή του ονόματος, δοκιμάστεπροφέρετέ την ομαλά. Να είστε βέβαιος να μιλήσει με μια ήρεμη και αγαπημένη φωνή, αυτό θα διευκολύνει τη διαδικασία να συνηθίσει το όνομα του πουλιού. Επιπλέον, το κατοικίδιο ζώο σας θα καταλάβει ότι αυτό το σύνολο ήχων δεν φέρνει κανέναν κίνδυνο γι 'αυτόν.

Με την πάροδο του χρόνου, το πουλί θα μάθει το όνομα και θα είναι συνεχώςνα το προφέρουμε. Μην ξεχνάτε να μνημονεύετε συνεχώς το κατοικίδιο ζώο με το όνομα, για να προφέρετε διάφορες προτάσεις μαζί του. Έτσι, το πουλί θα μάθει σταδιακά να προφέρει τις απλούστερες λέξεις που είπατε με το όνομά του.