πώς να πλένετε ένα δερμάτινο μπουφάν

Πλύνετε δερμάτινο μπουφάν απαγορεύεται αυστηρά! Μετά το πλύσιμο, το δερμάτινο σακάκι μπορεί να λεκιάσει, το χρώμα - να σβήσει και το δέρμα - να χάσει το προστατευτικό στρώμα. Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι γεγονός ότι οι λεκέδες πλένονται. Γενικά, το πλύσιμο ενός δερμάτινου σακάκι είναι ο σωστός τρόπος για να στείλετε ένα πράγμα στα σκουπίδια.

Είναι δυνατόν να πλένετε ένα δερμάτινο μπουφάν με το χέρι, καθαρίζοντας απαλά τους λεκέδες στο νερό;

Με το χέρι ή στη μηχανή, κάτω από το λεπτότο πλύσιμο δεν το κάνει αυτό. Το δέρμα δεν σβήνεται ποτέ και σε καμία περίπτωση. Δεν υπάρχει τρόπος να πλένετε σωστά ένα δερμάτινο μπουφάν. Το σακάκι μπορεί να καθαριστεί μόνο. Δεν είναι απαραίτητα σε στεγνό καθάρισμα, πολλοί λεκέδες μπορούν να αφαιρεθούν και στο σπίτι, αλλά δεν μπορείτε να πλύνετε δερμάτινα προϊόντα!

Εδώ είναι μερικά μυστικά για τον καθαρισμό ενός δερμάτινου σακάκι:

 1. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν νερό και σαπούνι, αλλά είναι αδύνατο να βυθίσετε το σακάκι σε αυτά.
 2. Σε ένα διάλυμα νερού με σαπούνι και αμμωνία, ένα σφουγγάρι βυθίζεται και χειρίζεται απαλά την επιφάνεια του σακάκι για να λάμψει.
 3. Ένα υδατικό διάλυμα με γλυκερίνη θα επιστρέψει το γυαλί του γυαλιού και μια καλά περιποιημένη εμφάνιση.
 4. Μετά από επεξεργασία με ένα διάλυμα σαπουνιού με αμμωνία ή γλυκερίνη, το μανδύα σκουπίζεται με μια πετσέτα εμποτισμένη με καστορέλαιο.
 5. Ένας άλλος οικονομικός και γρήγορος τρόπος ενημέρωσης του σακάκι είναι να σκουπίσει την επιφάνεια του με ένα σφουγγάρι εμποτισμένο σε διάλυμα σαμπουάν.
 6. Τα ελαφρώς χτυπημένα ασπράδια αυγών μπορούν να αποκαταστήσουν τη λαμπρότητα ακόμη και ενός πολύ παλιού δερμάτινου αντικειμένου.

Πώς να καθαρίσετε ένα ελαφρύ δερμάτινο σακάκι;

Για να καθαρίσετε ένα ελαφρύ μπουφάν, πρέπει να αναμίξετε βενζίνη και σκόνη λευκής μαγνησίας. Το προκύπτον μείγμα εφαρμόζεται στο χιτώνιο και αφαιρείται με προσεκτικές κινήσεις με μια βούρτσα ρουχισμού.

Πώς να απαλλαγείτε από τις ουλές στο δέρμα;

Κατά τη διαδικασία της φθοράς του δέρματος διαγράφεται, ειδικά στοαγκώνες, στους ώμους κάτω από τους ιμάντες των σακουλών, στις μανσέτες και στα περιλαίμια και επίσης κοντά στους συνδετήρες. Επιστρέψτε το σακάκι της αρχικής εμφάνισης θα βοηθήσει μια κανονική διαφανή κρέμα παπούτσι. Εφαρμόζεται σε εκδορές. Αλλά στις μανσέτες και κολάρο για να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα δεν είναι τόσο βολικό, καθώς μπορεί να αφήσει ίχνη σε ρούχα ή στα χέρια ή το χέρι. Είναι πολύ πιο βολικό να χρησιμοποιείτε για να αφαιρέσετε scuffs στις μανσέτες με φλούδα πορτοκαλιού. Οι απαραίτητες περιοχές του δέρματος καθαρίζονται απλά με την εξωτερική πλευρά μιας φρέσκιας φλούδας πορτοκαλιού.

Πώς να αφαιρέσετε λεκέδες από τα δερμάτινα σακάκια;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για αυτό:

 1. Άμυλο, κιμωλία, σκόνη τάλκης. Για να πλύνετε τους λεκέδες στο δερμάτινο μπουφάν,αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα σκόνης από άμυλο, κιμωλία και τάλκη (ή σκόνη μωρών). Η κόνις εφαρμόζεται επί του λεκέ για μισή ώρα και μετά καθαρίζεται προσεκτικά με ένα πινέλο. Η χρήση αλατιού στην απομάκρυνση λεκέδων δεν συνιστάται, επειδή το λεπτό δέρμα μπορεί εύκολα να υποστεί βλάβη από κρυστάλλους αλατιού και να αφήσει γρατζουνιές στο μπουφάν.
 2. Μέσα πλυσίματος πιάτων. Εάν ο λεκές είναι παλαιός, το απορρυπαντικό πιάτων θα το αντιμετωπίσει. Εφαρμόζεται στο δέρμα με σφουγγάρι και

  λεκέδες σε δερμάτινο μπουφάν

  σκουπίστε, τότε τα υπολείμματα της θεραπείας απομακρύνονται με ένα υγρό πανί.
 3. Άμυλο πατάτας. Kashitza από άμυλο πατάτας - εξαιρετικήμέσα για την αφαίρεση των λιπαρών λεκέδων από το δέρμα. Εφαρμόζεται σε μολυσμένη περιοχή, τρίβεται ελαφρά και αφήνεται για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρείται το κουκούλι και το δέρμα σκουπίζεται με βενζίνη.
 4. Καθαρισμός χαρτοπετσετών για οθόνες. Μια νέα κηλίδα μπορεί να αφαιρεθεί με χαρτοπετσέτες για να καθαρίσετε οθόνες LCD που περιέχουν εμποτισμό που επιτρέπει στις επιφάνειες να καθαρίζονται με γράσο.
 5. Ειδικά μέσα. Τα καταστήματα προσφέρουν ειδικά εργαλεία γιααπομάκρυνση των σημείων λίπους από το δέρμα. Οι ψεκασμοί συνήθως αντιμετωπίζουν φρέσκες κηλίδες, και οι χαρτοπετσέτες, ανάλογα με τη σύνθεση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για φρέσκα όσο και σχετικά παλιά ατέλειες. Αλλά και οι δύο τύποι παραγόντων απομάκρυνσης λεκέδων δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην παλιά παλιά βρωμιά - είναι προτιμότερο να εμπιστευτείτε τον καθαρισμό σε στεγνό καθάρισμα.