Για όσους δεν έχουν ακόμη επιλέξει, ανεξάρτητα από το ποιο μοντέλοτα πράγματα στον ώμο ή σε άλλο μέρος του σώματος και για τα περίεργα, θα πούμε σε αυτό το άρθρο για τα τατουάζ που θα φέρνουν τύχη και πλούτο στους ιδιοκτήτες τους.

Από τους αρχαίους χρόνους οι άνθρωποι σε διαφορετικά μέρη της γης επέστρεψαντα σχέδια και τα σημάδια του σώματος, τα οποία συμβόλιζαν διαφορετικές ενέργειες. Για παράδειγμα, μερικές εικόνες πρέπει να απομακρύνουν τα κακά πνεύματα, άλλοι - να προσελκύσουν καλή τύχη, άλλα - συμβολίζουν τη γονιμότητα και το κέρδος. Αλλά ο σύγχρονος άνθρωπος, όπως και χιλιάδες χρόνια πριν, πιστεύει στη δύναμη μιας ποικιλίας τοπικών σχεδίων, τα οποία τώρα ονομάζονται τατουάζ.

Τατουάζ με τη μορφή ζώων

LEO. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο βασιλιάς των θηρίων, η οποία απεικονίζεται ένα master τατουάζ στο σώμα σας, θα πρέπει να φέρει όχι μόνο την επιτυχία, αλλά και να ενισχύσει τη δύναμη του πνεύματος και της αυτοπεποίθησης.

τατουάζ λιοντάρι

FOX. Ένα πονηρό κοκκινομάλλη ζώο φέρνει επιτυχία και ευημερία. Πολλοί λένε ότι η αλεπού βοηθά τους επιχειρηματίες και τους ανθρώπους σε ηγετικές θέσεις.

τατουάζ αλεπού

CAT. Σύμφωνα με τις πεποιθήσεις των ναυτικών, η γάτα φέρνει καλή τύχη καιτην επιτυχία στην επιχείρηση, επομένως στο πλοίο πήραν πάντα μαζί τους ένα φίλο ουρά. Και ποιος δεν μπορεί μαζί τους παντού να πάρει μια ζωντανή γάτα, μπορεί να γεμίσει με την εικόνα της στο σώμα και να μην συμμετέχει με τύχη.

γάτα τατουάζ

DOLPHIN. Ένα τατουάζ με τη μορφή αυτού του ένδοξου ζώου συμβολίζει όχι μόνο την τύχη, αλλά και την ελευθερία, καθώς και την προστασία.

τατουάζ δελφίνι

ΧΡΥΣΟ ΨΑΡΙ. Ο πιο διάσημος ερμηνευτής των επιθυμιών σίγουρα θα βοηθήσει στην επιχείρηση και θα φέρει καλή τύχη.

χρυσόψαρο τατουάζ

MARINE CONEK. Η εικόνα αυτού του θαλάσσιου πλάσματος θα φέρει στον ιδιοκτήτη του όχι μόνο την επιτυχία, αλλά και την τύχη, ξεπερνώντας τα εμπόδια σε οποιαδήποτε επιχείρηση.

δερμάτινη τατουάζ

Ο τάρανδος. Αυτό το ευγενές ζώο στην αρχαιότητα ήταν πολύ σεβαστό από διαφορετικές εθνικότητες, οι άνθρωποι πίστευαν ότι η εικόνα του φέρνει χρήματα και τύχη.

τατουάζ ελάφια

ELEPHANT. Αυτό το μαγευτικό ζώο που απεικονίζεται στο σώμα πρέπει να φέρει τύχη, γενναιοδωρία, υπομονή, ευημερία και ευτυχία.

τατουάζ ελέφαντας

SPIDER. Παρά το γεγονός ότι πολλοί από μας φοβούνται αυτάδημιουργίες και για άλλη μια φορά θα προτιμούσα να μην ασχοληθεί μαζί τους, ένα τατουάζ μιας αράχνης θεωρείται ένα φυλαχτό από ασθένειες και κινδύνους, καθώς και την προσέλκυση καλή τύχη και καλή τύχη.

αράχνη τατουάζ

LIZARD. Μια ζωηρή και ψυχρόαιρη σαύρα φέρνει δύναμη, τύχη και ευημερία στην επιχείρηση.

σαύρα τατουάζ

FROG. Η εικόνα του βατράχου είναι η πιο δημοφιλής σήμερα. Πιστεύεται ότι το πράσινο άλμα φέρνει πλούτο και τύχη σε όλες τις προσπάθειες.

τατουάζ βάτραχος

SNAIL. Παρά το γεγονός ότι είναι ολισθηρό και αργόΔημιουργία, έχει ένα προστατευτικό κέλυφος, στο οποίο μπορείτε να κρύψετε από το πρόβλημα. Ως εκ τούτου, το σαλιγκάρι συμβολίζει τη γοητεία, την προστασία, την επιμονή και, κατά συνέπεια, καλή τύχη.

σκουλήκι τατουάζ

Τατουάζ με τη μορφή εντόμων

ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΒΑΘΟΥ. Πρόκειται για ένα αγαπημένο έντομο "δουλεύει" ως προστατευτικό από τα κακά μάτια και την αλλοίωση, προσελκύει τύχη και ευημερία.

πασχαλίτσα τατουάζ

BEEPS. Η εργατική μέλισσα φέρνει αναγκαστικά επιτυχία και θα βοηθήσει στην επίλυση δύσκολων καταστάσεων ζωής, η εικόνα αυτού του εντόμου μιλάει επίσης για επιμέλεια, θετική και ηλιόλουστη.

μέλισσα τατουάζ

BEETLE-SCARAB. Από τους αρχαίους πεποιθήσεις θεωρήθηκε ότι αυτό το σκαθάρι συμβολίζει την τύχη και την τύχη.

Scarab σκαθάρι τατουάζ

DRAGONFLY. Λένε ότι η εικόνα ενός dragonfly στο σώμα βοηθά να μετατρέψει τη ζωή προς το καλύτερο, να προσελκύσει την ευημερία και την ευημερία.

dragonfly τατουάζ

Τατουάζ με τη μορφή πουλιών ή των φτερών τους

SWALLOW. Η εικόνα των πουλιών - μια δημοφιλής μασκότ, το χελιδόνι φέρνει τύχη και συμβολίζει το πνεύμα της νεολαίας, ελπίδα και αγάπη.

τατουάζ χελιδόνι

PHOENIX. Ό, τι συμβαίνει, το πουλί Phoenix θα αναγεννηθεί πάντα από την τέφρα, επομένως η εικόνα του είναι σύμβολο της βούλησης, της αναγέννησης, της αθανασίας και της ευημερίας.

Φοίνιξ Τατουάζ

KOLIBRI. Ένα μικρό ανθεκτικό πουλί είναι πολύ όμορφο, επομένως, σαν ταλμάς φέρνει δύναμη, ενέργεια, βελτιώνει την οικονομική κατάσταση και συμβολίζει την επιμέλεια.

τατουάζ κολιμπρί

Ο ΠΕΤΑΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΛΕΡΙΚΗΣ. Τα φτερά φορούσαν πάντα τα ρούχα και τα μαλλιά τουςΙνδοί. Πιστεύεται ότι αυτοί οι χαρακτήρες φέρνουν πλούτο και καλή τύχη, αλλά αυτό δεν ισχύει για τα φτερά του παγωνιού, δεδομένου ότι μπορεί να «ανταμοιβή» το αντίθετο αποτέλεσμα και να γυρίσει μακριά καλή τύχη.

τατουάζ φτερών πουλιών

Τατουάζ με τη μορφή φυτών

ACORN. Αυτό το "ισχυρό nutlet" συμβολίζει τη δύναμη, την υγεία, την τύχη και την αρρενωπότητα.

τατουάζ βελανίδι

CLOVER. Θα πρέπει να είναι τρία ή τέσσερα πέταλα, και όλοι γνωρίζουμε από την παιδική ηλικία ότι αυτό το φυτό είναι να φέρει καλή τύχη και επιτυχία.

τατουάζ τριφύλλι

LOTUS. Το λουλούδι λουλούδι συμβολίζει την επιτυχή υπέρβαση των εμποδίων και την επίτευξη των στόχων, και επίσης φαίνεται πολύ όμορφο στο σώμα, ειδικά το θηλυκό.

lotus τατουάζ

ORCHID. Είναι ένα λουλούδι της ατομικότητας, φέρνοντας πολυτέλεια και πλούτο στον ιδιοκτήτη του.

ορχιδέα τατουάζ

Dandy. Μια εικόνα στο σώμα με τη μορφή ενός όμορφο λουλούδι θα φέρει θετική, θετική ενέργεια, τύχη και επιτυχία στη ζωή σας.

τατουάζ πικραλίδα

Τατουάζ με τη μορφή μυθικών πλασμάτων

UNICORN, PEGAS. Εάν βάζετε μια εικόνα αυτών των καθαρών μυθικών πλασμάτων στο σώμα σας, θα σας φέρουν επιτυχία, ευγένεια, καθαρότητα και ένα μαγικό κομμάτι.

Τατουάζ του Πήγασου

RUSALKA. Οι ναυτικοί και οι άνθρωποι που συνδέονται με την ιστιοπλοΐα συχνά γεμίζουν με γοργόνες ως φυλαχτό της τύχης και της επιτυχίας.

τατουάζ μιας γοργόνας

DRAGON. Ο δράκος σε πολλούς πολιτισμούς δεν είναι μόνο σύμβολο τύχης και πλούτου, αλλά και θάρρος και δύναμη και, επιπλέον, αυτό το παραμύθι πλάσμα είναι μια φρουρά ενάντια στα κακά πνεύματα.

Δράκος

Τατουάζ με τη μορφή αντικειμένων

Πέταλο. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένα ανεστραμμένο πέταλοένα αδιαμφισβήτητο σύμβολο της επιτυχίας και της ευημερίας, όλοι οι πρόγονοί μας διατηρούσαν ένα τέτοιο αντικείμενο ως φύλακας. Φυσικά, αν βάλετε μια εικόνα ενός πέταλου πάνω στο σώμα, θα γίνει επίσης ένα σύμβολο τύχης.

πεταλούδα τατουάζ

ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ. Αναμφισβήτητα, η εικόνα των χρημάτων θα φέρει τον πλούτο και την ευημερία στον ιδιοκτήτη.

τατουάζ τραπεζογραμματίων

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Εάν κάνετε τον εαυτό σας ένα τατουάζ με τη μορφή ενός τέτοιου σημείου, τότε είστε καταδικασμένοι στην επιτυχία και την οικονομική ευημερία. Επίσης, το "ανεστραμμένο οκτώ" προστατεύει την υγεία του ιδιοκτήτη του.

τατουάζ άπειρο

SKULL. Το κρανίο θεωρήθηκε από τους πρώτους χρόνους ως φυλαχτό και σύμβολο ευημερίας.

τατουάζ κρανίο