Ονόματα για δίδυμα

Μικρή για μερικά ζευγάρια που επιλέγουν το όνομα του παιδιούγίνεται ακόμα πιο δύσκολη αν τα δίδυμα εμφανιστούν στο φως. Μετά από όλα, όλοι οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να έχουν όμορφα ονόματα, με τα οποία όλοι οι συγγενείς θα είναι ευχαριστημένοι, αλλά παρ 'όλα αυτά η επιλογή είναι πάντα για τον πατέρα και τη μητέρα.</ P>

Ονόματα για δίδυμα αγόρια και κορίτσια

Τις περισσότερες φορές, οι γονείς προτιμούν να καλέσουνπαιδιά διαφορετικού φύλου με ονόματα συγγενών. Τα πλήρη ονόματα, φυσικά, διαφέρουν. Αλλά, συντομογραφία ή χαλάρωση, χαϊδεύουν, μοιάζουν με την Τάνια και τη Βάνια, τη Λυγιάα και τη Λιλιά, τη Ντάσα και τη Σάσα. Κάποιοι καλούν τα νεογέννητα δίδυμα τους Αδάμ και Εύα, αν και η εκκλησία δεν το εγκρίνει πάντα.

Συμβαίνει ότι οι γονείς δίνουν παρόμοια ονόματαδίδυμα - Βαλεντίνου και Βαλεντίνου, Αλέξανδρος και Αλεξάνδρα, Ευγένιος και Ευγενία, Βαλερί και Βαλέρια. Πιστεύεται ότι τα παιδιά με τέτοια ονόματα είναι πολύ συνδεδεμένα μεταξύ τους, αν και το ίδιο μπορεί να λεχθεί και για άλλα δίδυμα, επειδή είναι από την ίδια τη σύλληψη μαζί.

Ονόματα για δίδυμα κορίτσια

Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι γονείς πιστεύουνείναι επείγον να καλέσετε τα κορίτσια να συμφωνούν ή, εν πάση περιπτώσει, ένα γράμμα: η Anastasia και η Alina είναι ένα πολύ κοινό ζευγάρι, καθώς και η Μαρίνα Αντζελίνα. Μια άλλη ενδιαφέρουσα εκδοχή της Eva και Zoya - ονόματα που αποτελούνται από τρία γράμματα και σημαίνουν "ζωή", αλλά μόνο σε διαφορετικές γλώσσες.

Τα ονόματα ανδρών για δίδυμα

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια τάση να αναφέρεται στα παιδιά ως παλαιά σλαβικά ονόματα ή αυτά που τα παιδιά είχαν πει τον περασμένο αιώνα. Yaroslav και Svyatoslav,

Όμορφα ονόματα για δίδυμα

Μυσσλάβ και Βέντσλας, ή Βάνια και Βάσια, Μακάρ και Ναζάρ. Είναι επιθυμητό να επιλέξετε τα ονόματα των συμφώνων που έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους.</ P>

Επιλέγοντας τα σωστά ονόματα για τα δίδυμα, πρέπειγια να δούμε, ότι αντιστοιχούν σε ένα πατρόνυμο και ένα επώνυμο. Είναι παράλογο να κυνηγήσει τα νεότευκτων ονόματα της ξένης προέλευσης, τα οποία μπορεί να ακούγεται ανόητο με τα ονόματά μας, και το παιδί θα πρέπει να υπομείνουν, λόγω αυτής της γελοιοποίησης των συνομηλίκων.

Αν πραγματικά θέλετε να επιλέξετε όμορφα ονόματα γιαδίδυμα, όπως ο Νικολέτ και η Σαμπρίνα, ή ο Αυγουστίνος και ο Αδριανός, τότε πρέπει να συναντήσουν ένα μη ρωσικό επώνυμο και πατρόνυμο. Μόνο σε μια τέτοια διαδοχή ένα ασυνήθιστο όνομα θα είναι σχετικό στη χώρα μας.