θεραπεία των ραχίτιδων σε βρέφη

Η ραχίτιδα είναι μια ασθένεια που εμφανίζεται στοαποτέλεσμα της έλλειψης της βιταμίνης D, και αν δεν είναι σωστά τρέφονται. Τις περισσότερες φορές σε κίνδυνο είναι τα παιδιά, που ζουν σε κακές συνθήκες διαβίωσης και μια μικρή βόλτα στον καθαρό αέρα.

Θεραπεία των ραχίτιδων στα παιδιά

Ευτυχώς, χάρη στη μαζική προφύλαξη,σήμερα ο κίνδυνος σοβαρών ασθενειών είναι πολύ μικρός. Για την καταπολέμηση της ραχίτιδας, οι ειδικοί στρέφονται στη σύνθετη θεραπεία που αποτελείται από πολλά αντικείμενα. Εξετάστε τους βασικούς κανόνες για τον τρόπο θεραπείας των ραχίτιδων στα βρέφη.

  1. Γυμναστική για ραχίτιδα. Οι εργασίες πρέπει να αρχίσουν από την πρώτη στιγμήσημεία της νόσου. Τα παιδιά κατά τους πρώτους μήνες της ζωής αρχίζουν να κάνουν μασάζ σε συνδυασμό με τα στοιχεία της γυμναστικής. Χελιάζοντας τα χέρια και τα πόδια, μασάζ την πλάτη με μια στροφή προς την κοιλιά. Πολύ καλά αποδείχθηκε ότι λικνίζονται στην μπάλα στο έμβρυο που θέτουν. Για την περίοδο οξείας μορφής, είναι απαραίτητο να προσθέσετε την αραίωση των λαβών και των ποδιών στις πλευρές, εναλλασσόμενο κάμψη και αντενδείξεις ανίχνευσης. Για τη θεραπεία των ραχίτιδων στα βρέφη κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης, μπορείτε να προσθέσετε την ανύψωση του κεφαλιού και του κορμού με στήριξη, την ανάπτυξη λαβών και την εναλλαγή τους με το πέρασμα τους στο στήθος, τα συρόμενα σκαλοπάτια, τις στροφές του κορμού. Σε αυτό το μασάζ του σώματος και των άκρων παραμένουν σε ισχύ. Στην ηλικία ενός και ενάμιση έτους, συνιστάται να κάνετε ευθεία άνοδος ποδιών, κλίσεις πίσω από ένα παιχνίδι, περπατώντας σε ένα μονοπάτι με εμπόδια, καταλήψεις και κυκλικές κινήσεις των χεριών.
  2. Διατροφή των παιδιών με ραχίτιδα. Θεραπεία των ραχίτιδων στα παιδιά, όπως και κάθε άλληθα πρέπει να αρχίσει με τη μετάβαση σε μια ποιοτική διατροφή. Ο θηλασμός θα πρέπει να παραταθεί για μέγιστο χρονικό διάστημα. Για να προσφέρετε στον οργανισμό τα ανόργανα άλατα και τις βιταμίνες, είναι απαραίτητο να εισαγάγετε αφέψημα φρούτων και χυμούς στον πρώτο μήνα της ζωής. Μετά από τρεις μήνες, ξεκινήστε να δίνετε τον κρόκο και προσφέρετε ένα φυσικό πολτό σε ηλικία τεσσάρων μηνών. Σε έξι μήνες, το παιδί πρέπει να εισέλθει στο κρέας, το κοτόπουλο και τα παραπροϊόντα.
  3. Βιταμίνες από ραχίτιδα. Η θεραπεία των ραχίτιδων στα βρέφη είναι υποχρεωτικήθα πρέπει να συνοδεύεται από πρόσθετη βιταμίνη. Για τη θεραπεία είναι απαραίτητο να δώσετε τη βιταμίνη D. Υπάρχει μια απόχρωση εδώ. Δώστε προτίμηση στα υδατικά διαλύματα, είναι λιγότερα

    Θεραπεία των ραχίτιδων στα παιδιά

    τοξικό από το πετρέλαιο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν η ψίχα πρέπει να δώσει μεγάλες δόσεις του φαρμάκου.
  4. Χαλαζία με ραχίτιδα. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ χρήσιμη για την πρόληψη της νόσου κατά την ψυχρή περίοδο. Η ακτινοβολία κάτω από τη λάμπα είναι πολύ κοντά στην ηλιακή, η οποία διεγείρει την παραγωγή βιταμίνης D.
  5. Ηλεκτροφόρηση για ραχίτιδα. Δεδομένου ότι η θεραπεία των ραχίτιδων στα βρέφη είναι απαραίτητησύνθετο, η διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος θα είναι πολύ βολικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαλύματα λυσοζύμης, αριστερού μιζολίου, εκχυλίσματος αλόης. Το μάθημα διαρκεί 10 ημέρες, η διάρκεια της διαδικασίας είναι περίπου 10 λεπτά.