Ακόμα κι αν είστε οικονομικά περιορισμένοι, υπάρχουν πράγματαΠοια δεν μπορούν να αποθηκευτούν. Η υποβαθμισμένη παραχάραξη είναι πολύ γρήγορα φθαρμένη και θα χάσει την εμφάνισή της. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες της ντουλάπας, η οποία θα πρέπει να δαπανηθεί αργότερα για να φανεί πραγματικά καλό.

Αποθήκευση δεν αξίζει τον κόπο:

 1. Εσώρουχα. Πρώτον, τα εσώρουχα χαμηλής ποιότητας μπορούννα βλάψει - το λάθος άκρο του σουτιέν, για παράδειγμα, μπορεί να τρίβει ή να συμπιέσει το στήθος, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να οδηγήσει στην ανάπτυξη διαφόρων ασθενειών. Έτσι τα ρούχα πρέπει να είναι ποιοτικά και άνετα. Δεύτερον, σε ακριβά και όμορφα εσώρουχα, θα αισθανθείτε σαν μια πραγματική βασίλισσα. Και όλοι γύρω σας θα αισθανθούν επίσης τα κύματα της αυτοπεποίθησης και της σεξουαλικότητας που προέρχονται από εσάς.
 2. Στοιχεία της ντουλάπας, για τα οποία δεν αξίζει να σώσετε1

  Στοιχεία της ντουλάπας, για τα οποία δεν αξίζει να σώσετε2

  Στοιχεία της ντουλάπας, για τα οποία δεν είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε3

 3. Τζιν. Φυσικά, η αγορά είναι γεμάτη από φτηνά αντίγραφα τζινΤα παντελόνια του Levi, τον Wrangler, τον Gucci και άλλους. Μην ξεχνάτε όμως ότι η ποιότητα των πλαστών τραπεζογραμματίων είναι αρκετές φορές χαμηλότερη, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσουν την ομοιότητά τους με το πρωτότυπο μετά την πρώτη πλύση. Αλλά τα πραγματικά τζιν της γνωστής επιχείρησης, αντίθετα, θα διατηρήσουν την ελκυστικότητά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, ανεξάρτητα από το πόσο καλό ήταν ένα ψεύτικο, εξακολουθεί να παραμένει πλαστογραφία. Τα πρωτότυπα τζιν μπορούν να αναγνωριστούν από μικρά κομμάτια όπως ραφές και πριτσίνια (κουμπιά), αλλά αυτά τα μικρά πράγματα "κάνουν" την εικόνα.
 4. Αντικείμενα της ντουλάπας, για την οποία δεν είναι απαραίτητο να σώσουμε7

  Στοιχεία της ντουλάπας, για τα οποία δεν αξίζει να εξοικονομηθούν 8

  Στοιχεία της ντουλάπας, για τα οποία δεν αξίζει να σώσετε 9

 5. Καλό παπούτσι. Τα ποιοτικά υποδήματα εμποδίζουν την παραμόρφωση των ποδιών,προστατεύει τα πόδια ασφαλώς, άνετα και ανθεκτικά. Φυσικά, μιλάμε για παπούτσια με κλασικό στυλ, και όχι για τρελά παπούτσια σχεδιασμού με μπότες φουρκέτας ή "χώρου". Είναι το κλασικό που θα σώσει εκείνους που θέλουν να φαίνονται κομψό και ακριβό, αλλά δεν έχουν εκατομμύριο περιουσία. Είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα ή δύο ζευγάρια καλών υποδημάτων που μπορούν να φορεθούν με σχεδόν τίποτα, παρά να σφυροκοπήσει ένα ντουλάπι με δώδεκα "ωραία" παπούτσια για μια εποχή.
 6. Είδη της ντουλάπας, στα οποία δεν πρέπει να σώζουμε13

  Στοιχεία της ντουλάπας, για τα οποία δεν αξίζει να εξοικονομηθούν 14

  Στοιχεία της ντουλάπας, στα οποία δεν είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε 15

 7. Η τσάντα. Είναι απίθανο ότι κάποιος θα αμφισβητήσει τη σημασία της τσάντας μέσαγενική αντίληψη της εικόνας. Μια ενιαία δερμάτινη τσάντα με περιορισμένο χρώμα και καθολικό σχήμα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κατάστασή σας στα μάτια των άλλων και να αισθανθείτε πιο σίγουροι. Οι ακριβές σάκοι δεν σπάζουν σχεδόν ποτέ τη κλειδαριά, μην σπάτε την επένδυση, μην σπάσετε τις πένες - με λίγα λόγια, δεν χάνουν την έλξη τους μετά από δύο ή τρεις μήνες ενεργούς χρήσης, όπως και οι φθηνότερες "φίλες" τους. Το συμπέρασμα είναι σαφές: είναι καλύτερο να αγοράσετε μια ακριβή, πολύ υψηλής ποιότητας τσάντα και να την χρησιμοποιήσετε για περισσότερο από ένα έτος (φυσικά, αυτό είναι δυνατό μόνο αν τηρείται σωστά) από κάθε έξι μήνες που δαπανάται για ένα καινούργιο φτηνό.
 8. Στοιχεία ντουλάπας, όπου δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε 16

  Είδη της ντουλάπας, στα οποία δεν πρέπει να σώζετε 17

  Στοιχεία της ντουλάπας, για τα οποία δεν αξίζει να σώσετε 18

 9. Ώρες. Αρκεί να τοποθετήσετε ακριβά ρολόγια - και κοιτάξτε αμέσωςαποκτά μια κάποια αρχοντιά του στυλ, μια υψηλότερη θέση. Ακόμα κι αν φοράτε ένα απλό βαμβακερό παντελόνι και T-shirt, ακριβά ρολόγια κάνει αμέσως την εικόνα πιο ενδιαφέρουσα. Φτηνές ίδιες ώρες, αντίθετα, «εξευτελίζουν» τα άλλα πράγματα, κάνουν την εμφάνιση του ολόκληρο το σύνολο είναι πολύ χειρότερη. Επιπλέον, το ρολόι - δεν παπούτσια - είναι σχεδόν καμία φθορά (εκτός, φυσικά, δεν θα είναι κάθε μέρα για να τους ρίξει σε ένα φλιτζάνι καφέ ή πάτησε τακούνια του), ώστε να μπορώ να περάσουν ένα χρόνο, μπορείτε να πάρετε ένα κομψό αξεσουάρ που θα σας εξυπηρετήσει για δεκάδες ετών ·
 10. Στοιχεία της ντουλάπας, στα οποία δεν είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε 11

  Είδη της ντουλάπας, στα οποία δεν πρέπει να σώζετε 10

  Στοιχεία της ντουλάπας, στα οποία δεν είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε 12

 11. Σημεία. Όπως στην περίπτωση των ρολογιών, το κόστος των πόντωνσχεδόν αμέσως "ανάγνωση", η οποία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αντίληψη της εικόνας ως συνόλου. Ποιοτικά, σωστά επιλεγμένα από τον τύπο των γυαλιών προσώπου δεν μπορεί μόνο να ενισχύσει την κατάσταση του ιδιοκτήτη στα μάτια των άλλων, αλλά επίσης να τονίσει την ομορφιά του, και τα μειονεκτήματα κάνουν λιγότερο ορατό. Το στερεότυπο ότι τα γυαλιά ποιότητας πρέπει να είναι μόνο με γυάλινους φακούς είναι λάθος. Οι σύγχρονοι τύποι πλαστικών δεν είναι κατώτεροι από το γυαλί όσον αφορά τη διαφάνεια και την αντοχή, αλλά είναι πολύ πιο ασφαλείς (δεν σπάνε σε κομμάτια που μπορούν να τραυματιστούν).

Όπως μπορείτε να δείτε, η λίστα με τα πράγματα που πρέπει να δαπανηθούν δεν είναι τόσο μεγάλη. Επιπλέον, όλα αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά ανθεκτικά, οπότε όταν τα αγοράζετε, θα εξοικονομήσετε συνολικά.

Στοιχεία της ντουλάπας, για τα οποία δεν αξίζει να εξοικονομηθούν 4

Στοιχεία της ντουλάπας, στα οποία δεν είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε 5

Στοιχεία της ντουλάπας, για τα οποία δεν αξίζει να εξοικονομηθούμε6