Η Kylie Jenner και ο Travis Scott έκαναν τα ίδια mini-τατουάζ

Η 19χρονη Kylie Jenner και ο νέος φίλος τηςΟ 25χρονος Τράβις Σκοτ ​​δεν σχολιάζει τη σχέση τους, γεγονός που προκαλεί έκπληξη, δεδομένης της αγάπης των εκπροσώπων της PR της Καρδασσικής οικογένειας. Την άλλη μέρα, οι εραστές χωρίς περιττά λόγια επιβεβαίωσαν τη δύναμη των συναισθημάτων τους, δημιουργώντας ζευγαρωτά τατουάζ.

Ως δήλωση αγάπης

Την Kylie Jenner και τον Travis Scott, που συναντιούνταιΜόλις λίγους μήνες, αποφάσισαν να αφιερώσουν ο ένας τον άλλον τατουάζ. Οι Doves έκαναν απόλυτα πανομοιότυπα σχέδια στο σώμα τους, μοιράζοντας φωτογραφίες από τατουάζ στο διαδίκτυο.

Travis Scott και Kylie Jenner την περασμένη εβδομάδα

Travis Scott και Kylie Jenner την περασμένη εβδομάδα

Τράβις Σκοτ ​​και Kylie Jenner

Αστρονομία αστέρων που φιλοξενείται στο Snapchatπυροβόλησε στο δεξί του πόδι στον αστράγαλο, όπου υπήρχε μια μικρή πεταλούδα, και ο μουσικός έχει δημοσιεύσει μια παρόμοια εικόνα, με τη μόνη διαφορά ότι είναι γεμάτο από πεταλούδας στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού του.

Τατουάζ Kylie Jenner

Τατουάζ Kylie Jenner

Travis Scott Τατουάζ

Travis Scott Τατουάζ

Τέτοιο σχέδιο για τατουάζ επιλέχθηκε όχι επιθετικά, και γίνεται με κίνητρα μιας δημοφιλούς σύνθεσης του Scott "Butterfly", οι οπαδοί της δημιουργικότητας του rapper είναι εξασφαλισμένοι.

Ένα άλλο τατουάζ προς τιμή του άντρα

Αυτό το ρομαντικό τατουάζ στο σώμα του Jenner, όχιΠρώτον, αφιερωμένο στον φίλο. Όπως είναι γνωστό, πριν από τη Scott συναντήθηκε με έναν άλλο σκοτεινό ράπερ Taiga για δύο χρόνια. Στο αστράγαλο του κοριτσιού υπάρχει το πρώτο γράμμα του παρατσούκλι του "t".

Αστράγαλο Jenner έχει το γράμμα «t»

Αστράγαλο Jenner έχει το γράμμα «t»

βλέπε επίσης
  • Vozmutitelnitsy ηρεμία Kendall και Kayli Dzhenner κυκλοφορήσει μια προκλητική σειρά T-shirts!
  • Φωτογραφίες του αρχοντικού Kayli Dzhenner έχουν γίνει γνωστές στο κοινό
  • Kylie και Kendall Jenner γιόρτασε την Ημέρα του Πατέρα με Keytlin Dzhenner

Σύμφωνα με την εκ των έσω, τι έφερε Kyle τατουάζΑυτό δεν σημαίνει ότι ονειρεύεται επανένωση με τον πρώην φίλο της. Είπε στους δημοσιογράφους διασημότητα τατουάζ καλλιτέχνη Rafael Valdez, ο πελάτης του ψάχνει για μια ενδιαφέρουσα εικόνα που θα προσαρμόσει την πλέον νόημα στην επιστολή τίποτα της.

Τάιγκα και Kayli Dzhenner

Τάιγκα και Kayli Dzhenner