Ο φίλος συνελήφθη Kayli Dzhenner Trevis Skott

Μετά το χωρισμό με τον rapper Taiga, Kylie JennerΟ βυθιστεί σε μια νέα σχέση με ένα άλλο ραπ καλλιτέχνη Travis Scott και τώρα καίει με αγωνία για τον εραστή πρωτόγνωρη. Ο Αμερικανός τραγουδιστής κατηγορείται ότι προκάλεσε ταραχές.

Επανάσταση

Το περιστατικό, το οποίο οδήγησε στη νοσηλεία των ανθρώπων,πραγματοποιήθηκε την ομιλία του Σαββάτου του 25χρονου Travis Scott (διαβατήριο του Jacques Webster) στο Αρκάνσας. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, ο μουσικός κάλεσε τους θεατές να ξεπεράσουν τα κορδόνια ασφαλείας και να φτάσουν στη σκηνή.

Travis Scott κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Ρότζερς του Αρκάνσας

Travis Scott κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Ρότζερς του Αρκάνσας

Μερικοί οπαδοί του τραγουδιστή έσπευσαν να τον,χτυπώντας τους φρουρούς, με αποτέλεσμα να παραμορφωμένη ασφάλεια και οι ίδιοι τραυματίστηκαν με ατύχημα. Οι τραυματίες έλαβαν ιατρική βοήθεια και η αστυνομία, περιμένοντας τον αρχηγό των ταραχών να τελειώσει τη συναυλία, τον συνέλαβαν μόλις εμφανίστηκε πίσω από τα παρασκήνια.

Ο Σκοτ ​​κάλεσε τους ανθρώπους να βιαστούν στη σκηνή

</ P>

Ο Σκοτ ​​κάλεσε τους ανθρώπους να βιαστούν στη σκηνή

Ο Σκοτ ​​κατηγορήθηκε για υποκίνηση σε αναταραχές και απειλή για την υγεία και την ασφάλεια των ανηλίκων. Αφού ανακρίθηκε από τον σερίφη, απελευθερώθηκε.

Ο Traevis Scott συνελήφθη για υποκίνηση αναταραχών

Ο Τράβις Σκοτ ​​συνελήφθη για υποκίνηση αναταραχών

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο καλλιτέχνης σανδάλιζήτησε από τους οπαδούς του να πηδήξουν από τον τρίτο όροφο στη συναυλία του στη Νέα Υόρκη. Αν ο Travis συνεχίσει με το ίδιο πνεύμα, σύντομα θα γίνει ένα persona non grata στις μουσικές πλατφόρμες.

βλέπε επίσης
  • Vozmutitelnitsy ηρεμία Kendall και Kayli Dzhenner κυκλοφορήσει μια προκλητική σειρά T-shirts!
  • Φωτογραφίες του αρχοντικού Kayli Dzhenner έχουν γίνει γνωστές στο κοινό
  • Kylie και Kendall Jenner γιόρτασε την Ημέρα του Πατέρα με Keytlin Dzhenner

Λείπει το πρώτο

Σύμφωνα με την εμπιστοσύνη, η Kylie Jenner δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει τον προηγούμενο φίλο της Taiga, με τον οποίο έσπασε πριν από δύο μήνες και συναντά τον Scott για να τον ζηλέψει.

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott

Η 19χρονη Kylie Jenner

Η 19χρονη Kylie Jenner

Ένα αστέρι πραγματικότητας δείχνει μέσω των αμοιβαίων γνωστών θα μάθετεγια κάθε βήμα του πρώην φίλου και φωνάζει όταν μαθαίνει για τα πάθη ενός αγαπημένου και ελεύθερου μουσικού. Η Kylie δεν βιάζεται να βγάλει τη φωτογραφία της Taiga, ελπίζοντας για επανένωση μαζί της.

Rapper Taiga

Rapper Taiga