Οι πρώτες φωτογραφίες του Kayli Dzhenner και νέο φίλο της Travis Scott

Η 19χρονη Kylie Jenner πήρε ένα μήναrapper Taiga και "στρίψτε ένα νέο ρομαντισμό." Ο εκλεγμένος εκπρόσωπος της οικογένειας Kardashian έγινε ένας άλλος ράπερ 24χρονος Travis Scott.

Αληθινές φήμες

Πριν από μία εβδομάδα τα κουτσομπολιά άρχισαν να μιλάνε για το μυθιστόρημα της KylieJenner με τον μουσικό Τράβις Σκοτ, ένα γλέντι που οι νέοι κρέμονται μαζί στο μουσικό φεστιβάλ Coachella. Ταυτόχρονα, δήθεν συμπεριφέρθηκαν σαν ζευγάρι, όχι φίλοι.

Οι Kylie και Travis κράτησαν τα χέρια, αγκάλιασαν καιείδαμε για το φιλί. Ταυτόχρονα, δεν είχαν κανένα γεγονός που να επιβεβαιώνει το μυθιστόρημα της νεότερης αδελφής Kim Kardashian και του μαύρου καλλιτέχνη hip-hop. Ενώ οι παπαράτσι προσπάθησαν να κάνουν καυτές λήψεις, οι λάτρεις εξαφανίστηκαν από τους φακούς τους.

Αθλητικές δραστηριότητες

Τώρα η κατάσταση είναι σαφής, τα μέσα ενημέρωσης έχουνκοινές εικόνες των περιστεριών. Την Τρίτη, ο Σκοτ ​​και ο Τζένερ έβγαλαν μια μέρα, επισκέπτοντας ένα παιχνίδι μπάσκετ στο Χιούστον, παρακολουθώντας τις ανατροπές και τα στροφεία των προημιτελικών της Νέας Συνδιάσκεψης των πλέι οφ των ΝΒΑ.

Η Kylie, σε ένα φαρδύ μπλουζάκι με τούλι χρώμα και σχισμένα τζιν, καθόταν με τον φίλο της στην πρώτη σειρά.

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott

Φωτογραφία της Kylie Jenner και του νέου της φίλου Travis Scott

Η Kylie Jenner και ο ράπερ Τράβις Σκοτ

Μετά την εμφάνιση των φωτογραφιών του ζευγαριού στο δίκτυο, εξακολουθούν να εμφανίζονται οι εικόνες τους με Coachella.

Scott και Jenner στο Φεστιβάλ Coachella

Scott και Jenner στο Φεστιβάλ Coachella

Scott και Kylie Jenner στο Φεστιβάλ Coachella

βλέπε επίσης
  • Vozmutitelnitsy ηρεμία Kendall και Kayli Dzhenner κυκλοφορήσει μια προκλητική σειρά T-shirts!
  • Φωτογραφίες του αρχοντικού Kayli Dzhenner έχουν γίνει γνωστές στο κοινό
  • Kylie και Kendall Jenner γιόρτασε την Ημέρα του Πατέρα με Keytlin Dzhenner

Το Τρίγωνο Αγάπης

Όπως είπε ο φίλος του Travis στον Τύπο, ο ράπερ έχει από καιρόόπως, Kylie. συμπάθεια του για το κορίτσι τελευταία χρόνια και γίνεται όλο και ισχυρότερη κάθε χρόνο. Ο μουσικός δεν ήταν σε αδράνεια, και προσπάθησε να επιστήσει την προσοχή στον εαυτό τους απρόσιτη ομορφιά, αλλά όλες οι προσπάθειες του ήταν μάταια, γιατί η καρδιά Jenner είχε καταληφθεί από Τάιγκα. Αφού έμαθε ότι ένα άλλο σκάνδαλο Kylie και ο φίλος της έφυγε, Travis έχει κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να γίνει φίλη του και θα πετύχει.

Η Kylie Jenner και ο ράπερ Taiga

Η Kylie Jenner και ο ράπερ Taiga