Η Ronda Rosie επρόκειτο να παντρευτεί τον Travis Brown

πιο δημοφιλή γυναικεία τζουντόκα στον κόσμοΗ 30χρονη Ronda Rosie, η οποία δεν είναι μόνο αθλητής, αλλά και ηθοποιός, πηγαίνει στο βωμό με τον φίλο της 34χρονη μαχητή MMA Τράβις Μπράουν, αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης.

Προσφορά του χεριού και της καρδιάς

Ένα ζευγάρι αθλητών Ronda Rosie και Travis Brown, μετά από δύο χρόνια ρομαντισμό, αποφάσισε να παντρευτεί. Του είπαν από το πολύ ευτυχισμένο βαρέων βαρών.

Ο Brown ζήτησε τον αγαπημένο του γάμο κατά τη διάρκεια τουρομαντικές διακοπές στη Νέα Ζηλανδία, πριν από το ταξίδι, προετοιμάζοντας ένα δαχτυλίδι με βαριά διαμάντι. Σύμφωνα με τον Travis, ο μακρύς δίστασε να κάνει μια εξομολόγηση, γράφοντας λόγος, αλλά μετά από να δει το θεαματικό τοπίο γύρω από τον καταρράκτη, συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι το σωστό μέρος. Σε ένα γόνατο, ο γαμπρός ρώτησε τον Rhonda να γίνει η σύζυγός του και η μητέρα των παιδιών του.

Τράβις Μπράουν

Τράβις Μπράουν

Η Rosie επιβεβαίωσε ότι ήταν νύφη,λέγοντας ότι δεν θα τραβήξουν με θρίαμβο. Στα όνειρά της υπάρχει ένας ήσυχος οικογενειακός γάμος χωρίς περιττές διακοσμήσεις, μετά την οποία θα πάει απλά στο εστιατόριο για να γιορτάσει την εκδήλωση με τους στενούς της ανθρώπους.

Ronda Rosie

Ronda Rosie

Γλυκό ζευγάρι

Την άλλη μέρα, οι Rosie και Brown, που πέταξαν σπίτι,χτυπήστε το φακό παπαράτσι. Τα περιστέρια λάμψουν με ευτυχία. Η Rodna, ντυμένη με ένα μακρύ φόρεμα με πετάλια με ψηλές περικοπές στις πατούσες στα παπούτσια σε στιλέτο, ήταν πολύ θηλυκή.

Έδειξε με υπερηφάνεια ένα δαχτυλίδι από πλατίνα και διαμάντια που άκμασε στο αριστερό της χέρι.

Ronda Rosey και Travis Brown

Ronda Rosey και Travis Brown

Ronda Rosie

βλέπε επίσης
  • Εβδομάδες των πλουσίων και διάσημων μοντέλων στο Instagram
  • Ο Ben Affleck παραδέχθηκε ότι είχε ολοκληρώσει τη θεραπεία για την εξάρτηση από το αλκοόλ
  • Πόσο χρονών είναι ο Arnold Schwarzenegger;

Προσθέστε, μετά τις δύο τελευταίες ήττες στο δαχτυλίδιο πρώην πρωταθλητής του UFC και ο χάλκινος μετάλλιος των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου στο τζούντο πήρε ένα διάλειμμα στην καριέρα του στον αθλητισμό και έγινε πιο ενεργός στη δράση. Το κοινό το είδε στους πίνακες "The Expendables 3", "Fast and Furious 7", τη σειρά "The Blind Spot".

Ronda στο εγκληματικό δράμα του καναλιού NBC "The Blind Spot"

Ronda στο εγκληματικό δράμα του καναλιού NBC "The Blind Spot"

Ronda με ζώνη πρωταθλήματος UFC

Ronda με ζώνη πρωταθλήματος UFC