Βιογραφία του Will Smith

Τα γενέθλια του Will Smith πέφτουν στις 25Σεπτέμβριος. Ήταν αυτή την ημέρα που ο Αμερικανός ηθοποιός γεννήθηκε το 1968. Το αγόρι μεγάλωσε σε μια απλή οικογένεια. Η μητέρα του Σμιθ ήταν δάσκαλος σε ένα από τα τοπικά σχολεία και ο πατέρας της ήταν μηχανικός. Οι γονείς του Will χωρίστηκαν όταν ο μελλοντικός ηθοποιός ήταν μόνο δεκατρείς. Ήταν σε εκείνη την εποχή που έπρεπε να μεγαλώσει και να βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στον εαυτό του.

Φυσικά, η βιογραφία του ηθοποιού Will Smith είναι κορεσμένηκυρίως τα γεγονότα της αστρικής εργασίας του. Αλλά αξίζει επίσης να δίνετε προσοχή στην προσωπική του ζωή. Στην ηλικία των 24 ετών ο ηθοποιός παντρεύτηκε το γοητευτικό Shiri Zampino. Αλλά ο γάμος του διήρκεσε μόλις τρία χρόνια, μετά από τον οποίο οι νέοι κατέθεσαν διαζύγιο. Κατά τη διάρκεια του χρόνου του μαζί στην οικογένεια Smith, γεννήθηκε ένα αγόρι, το οποίο πήρε το όνομά του από τον πατέρα του Willard Christopher Smith III. Σύντομα οι γονείς του τον ονόμασαν Τρέι. Μετά το διαζύγιο, το αγόρι παρέμεινε με τη μητέρα του.

Τη δεύτερη φορά, ο Will Smith παντρεύτηκε δύο χρόνια αργότεραο παιδικός φίλος του Jade Pinkett. Σε αυτό το γάμο, ο ηθοποιός έχει δύο παιδιά - τον γιο του Jayden και της κόρης του Willow. Με τη δεύτερη σύζυγό του, ο ηθοποιός εξακολουθεί να ζει, αν και υπήρξαν κακές φήμες γύρω από το ζευγάρι που είχαν ισχυρό αντίκτυπο στη σχέση μεταξύ Jada και Will. Η οικογένεια Will Smith εμφανίστηκε πολλές φορές στη βιογραφία του στο τμήμα εργασίας. Ο νεώτερος γιος και η κόρη του ηθοποιού ενεργούσαν ακόμη μαζί με την ταινία και η σύζυγός του συνοδεύει πάντα σε όλες τις τελετές και πρωταγωνιστές.

Η καριέρα του Will Smith

Η φήμη του Will Smith δεν κέρδισε στις ταινίες. Για πρώτη φορά το όνομά του ακουγόταν σχεδόν όλος ο κόσμος, όταν ο Smith έκανε το ντουέτο hip-hop στη δεκαετία του '80. Στη συνέχεια ο ηθοποιός πρώτος απονεμήθηκε το βραβείο Grammy ως ο καλύτερος καλλιτέχνης ραπ. Αργότερα, ο Will έπαιξε σημαντικό ρόλο στη συγκλονιστική σειρά "Prince of Beverly Hills", μετά την οποία η προσωπικότητά του έγινε διάσημη σε κάθε γωνιά του κόσμου.

βλέπε επίσης
  • Φεστιβάλ Καννών 2017 - κόκκινο χαλί, η τελετή έναρξης, το αστέρι και το ντύσιμο φεστιβάλ κινηματογράφου
  • Ο Jaden Smith έφερε τα dreadlocks του στο Met Gala 2017
  • Αντίο, dreadlocks! Γουίλ Σμιθ κόψει τα μαλλιά του γιου του, Jaden

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Will Smith ήταν δύο φορές υποψήφιος για ένα Όσκαρ, τέσσερις φορές για το βραβείο Χρυσή Σφαίρα. Σήμερα, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο ηθοποιός είναι ο υψηλότερος που καταβάλλεται στον κόσμο.

Ο Will Smith και η δεύτερη σύζυγός του Jada Pinkett

Will Smith στο τελεóριο των βραβείων Όσκαρ 2014

Will Smith με την πρώτη σύζυγό του Shiri Zampino και τον γιο Τρέι