Οικογένεια Anton Yelchin

Το 2017 θα υπάρχουν δύο ταινίες με τη συμμετοχή του: "Pretenders" και "Thoroughbred". Επίσης, ο 27χρονος ηθοποιός σχεδίαζε ήδη στις 11 Ιουλίου να ξεκινήσει να δουλεύει στο θρίλερ "Travis", όπου ο κύριος ρόλος ήταν να παίξει τον Mila Jovovich. Αλλά όλα αυτά δεν προορίζονταν να συμβούν και τώρα η οικογένεια του Anton Yelchin, αμερικανικού ηθοποιού ρωσικής καταγωγής, θρηνεί την απώλειά του. Θυμηθείτε ότι στις 19 Ιουνίου του έτους ο ηθοποιός, ο οποίος ξέχασε να βάλει το Jeep Grand Cherokee σε χειρόφρενο, πιέστηκε μέχρι θανάτου από ένα σιδερένιο άλογο στο φράχτη.

Οι γονείς του ηθοποιού Anton Yelchin

Ο τύπος γεννήθηκε στην Αγία Πετρούπολη στους Εβραίουςοικογένεια. Starry Anton Yelchin όχι λιγότερο διάσημη μητέρα, Ιρίνα Κορίνα, και ο πατέρας, Victor Yelchin. Πολλοί δεν τους γνωρίζουν ως γονείς μιας διασημότητας του Χόλιγουντ, αλλά δημοφιλείς σε πατινάζ σε επαγγελματίες πατινέρ. Και ο παππούς του, ο πατέρας του Πάπα Αντώνη το 1946 ήταν ο παίκτης της πρώτης ομάδας και για λίγο προπονούσε τους νεαρούς αθλητές του DKA Khabarovsk. Και ο θείος του είναι ένας Αμερικανός καλλιτέχνης, παιδικός συγγραφέας και βιβλιογράφος καλλιτέχνης Yevgeny Yelchin.

Τον Σεπτέμβριο του 1989, κατά την περίοδο του κοσμοπολιτισμού,η οικογένεια μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου εξακολουθούν να ζουν. Μέχρι σήμερα, ο Victor είναι ο προπονητής της πιο διάσημης αμερικανικής σχολής παγοδρομίας. Ήταν αυτός που προπονούσε την αμερικανίδα σκελετή Sasha Cohen, η οποία όχι μόνο έγινε ο ασημένιος μετάλλιος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2006, αλλά την ίδια χρονιά πήρε το καθεστώς του πρωταθλητή των ΗΠΑ. Όσο για τη μητέρα της ηθοποιού, η Irina, είναι ένας πολύ επιτυχημένος χορογράφος παγοδρομίων και πολλοί κατασκευαστές τηλεοπτικών προγραμμάτων της Αμερικής στρέφονταν για βοήθεια.

βλέπε επίσης
  • Ο Anton Yelchin έλαβε επιστολή σχετικά με την ανάκληση του αυτοκινήτου μετά το θάνατό του
  • Οι γονείς του Αντόνιου Γελχίν θα μηνύσουν λόγω του παράλογου θανάτου του γιου του
  • Βιογραφία του Αντόνιου Γέλτσιν

Τα παιδιά του Αντόνιου Γέλτσιν

Όπως γνωρίζετε, το αστέρι δεν έχει παιδιά. Είναι αλήθεια ότι η προσωπική του ζωή είναι ελάχιστα γνωστή: πριν από 4 χρόνια ο Αντόν συναντήθηκε με την Χριστίνα Ρίκε, αλλά μετά τη μετακίνησή της σε άλλη πόλη, η σχέση σπάστηκε.

Anton Yelchin στη νεολαία του

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Anton Yelchin

Ο θείος Anton Yevgeny Yelchin

Αμερικανός καλλιτέχνης Yevgeny Yelchin Ο θείος Anton

Anton Yelchin με τη μητέρα του

Anton Yelchin με τη μητέρα του

Victor Yelchin πατέρας του Anton

Mama Anton Yelchin Irina

Το κορίτσι της Ιρίνα με το μικρό Αντόνιο