Travis Fimmel και η σύζυγός του

Ο Αυστραλός ηθοποιός αναπτύσσεται τώρα ενεργάΤη δική του καριέρα, συμμετέχοντας σε πολλά επιτυχημένα έργα. Ωστόσο, οι οπαδοί ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για τον Travis Fimmel και τη σύζυγό του ή τη φίλη του. Και αν ο σύντροφος της ζωής του ηθοποιού δεν είναι ακόμα διαθέσιμος, γιατί.

Βιογραφία του ηθοποιού Travis Fimmel

Ο Travis Fimmel γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1979 στο ΛονδίνοΑυστραλία. Οι γονείς του ανήκαν και κατέχουν μέχρι τώρα ένα γαλακτοκομικό αγρόκτημα, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Εκτός από τον Travis, οι δύο μεγαλύτεροι αδελφοί του ανατράφηκαν επίσης στην οικογένεια. Η παιδική ηλικία στο αγρόκτημα συνδέθηκε με ένα σοβαρό έργο, το οποίο τα παιδιά αφιέρωσαν σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους. Ακόμα και οι σπουδές στο σχολείο υποχώρησαν στο παρασκήνιο. Ωστόσο, ο Travis έδειξε μεγάλη επιτυχία στο ποδόσφαιρο και μάλιστα μπόρεσε να μπει στην ομάδα της νεανικής ομάδας της Αυστραλίας.

Είναι η ελπίδα για μια επιτυχημένη αθλητική σταδιοδρομίαΉταν ο λόγος για την κίνηση στους νέους σπίτι αγρόκτημα στη Μελβούρνη, αλλά για να παίξει ποδόσφαιρο επαγγελματικά Τράβις Φίμελ εμπόδισε τον τραυματισμό. Την ίδια στιγμή που συναντά στην πόλη του Δαβίδ Seltzer, ο οποίος θα γινόταν αργότερα ο διαχειριστής ενός νεαρού άνδρα. Πείθει τη νεολαία που μπορεί να κάνει μια επιτυχημένη μοντελοποίηση και την καριέρα, αλλά θα πρέπει να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρώτο επιτυχημένο έργο του Travis Fimmel ήτανμια σύμβαση με την μάρκα μόδας Calvin Klein, η οποία κάλεσε έναν άνδρα να συμμετάσχει σε μια διαφημιστική εκστρατεία. Αλλά οι πρώτες εμπειρίες του νεαρού άνδρα δεν ήταν τόσο επιτυχημένες. Έτσι, η σειρά "Tarzan", στην οποία ο Travis έπαιξε τον κύριο ρόλο, έλαβε από το κοινό πολύ ψυχρά και σύντομα έκλεισε. Ένα πιο επιτυχημένο "κτήνος" με τον Patrick Swayze στον ρόλο του τίτλου δεν κράτησε πολύ καιρό λόγω της ασθένειας αυτού του ηθοποιού. Ο Τράβις, ο οποίος έπαιξε το ρόλο του συμπαίκτη του κύριου χαρακτήρα, παρέμεινε και πάλι χωρίς δουλειά.

Ωστόσο, ο χαρισματικός Αυστραλός με μια όμορφη φιγούρα και τρυπημένα γκρίζα μάτια παρατήρησε τους σκηνοθέτες και τους παραγωγούς. Οι μικρότεροι ρόλοι του Travis προσφέρθηκαν αρκετά συχνά.

Ο πραγματικός θρίαμβος του ηθοποιού ήταν η συμμετοχή στηνΤηλεοπτική σειρά "Βίκινγκς". Travis έπαιξε το ρόλο του ηγέτη της κατάκτησης Βίκινγκς Ράγκναρ Λόντμπροκ. Series, η πρώτη σεζόν του οποίου κυκλοφόρησε το 2012, ήταν εξαιρετικά επιτυχής και έλαβε μεγάλη δημοτικότητα. Σοβαρές ντεμπούτο σε μια μεγάλη ταινία για Τράβις Φίμελ ήταν ο ρόλος των Αντούιν Lothar στην ταινία «Warcraft» βασίζεται στο παγκοσμίως γνωστό παιχνίδι στον υπολογιστή. Ένας άλλος σημαντικός ρόλος δούλευε Travis το 2016 - Stanisław «Cat» Katchinsky στην προσαρμογή ταινιών του μυθιστορήματος EM Παρατήρηση "Στο δυτικό μέτωπο χωρίς αλλαγή."

Προσωπική ζωή και οικογένεια του Travis Fimmel

Σχετικά με την προσωπική ζωή του ηθοποιού δεν είναι γνωστή πάρα πολύ. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο Travis Fimmel δεν είναι παντρεμένος. Ελεύθερος από τη μαγνητοσκόπηση ο άνθρωπος προτιμά να περάσει στη μοναξιά, συνήθως πηγαίνει στην πατρίδα του. Εκεί, ο Travis Fimmel επικοινωνεί με την οικογένειά του, αδέρφια, που βοηθούν ακόμα τους γονείς τους να τρέχουν το σπίτι τους.

Αν, σε μια συνέντευξη με τον Travis Fimmel, η συζήτησηέρχεται στη φίλη του, συνήθως αστειεύεται, λέγοντας ότι δεν βρήκε το δικό του. Επιπλέον, σε μερικές από τις απαντήσεις του, ο ηθοποιός δίνει μια αρκετά εντυπωσιακή λίστα με τις ιδιότητες που πρέπει να είναι στην επιλεγμένη του. Δεν μπορεί κάθε κορίτσι να ανταποκριθεί σε τόσο σοβαρές απαιτήσεις.

βλέπε επίσης
  • Ανάπτυξη και άλλες παραμέτρους του Travis Fimmel
  • Προσωπική ζωή του Travis Fimmel
  • Charlize Theron πολυάσχολο πρόγραμμα: γυρίσματα στη διαφήμιση από Dior και φωτογράφηση για το περιοδικό GQ

Τέτοιου είδους κατανόηση οδήγησε ακόμη και σε φήμεςότι ο Travis Fimmel είναι ομοφυλόφιλος ή μπλε, αλλά αυτή η έκδοση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, εκτός από το ότι η οικογενειακή κατάσταση του άνδρα παραμένει αμετάβλητη και είναι απίθανο να εγκαταλείψει σύντομα τις τάξεις των γκρουπ.

Travis Fimmel στη νεολαία του

Travis Fimmel στη διαφήμιση Calvin Klein

Travis Fimmel στη σειρά Βίκινγκς

Travis Fimmel στην ταινία Warcraft

Travis Fimmel

Ο Travis Fimmel έχει δύο μεγαλύτερα αδέλφια

ο ηθοποιός λέει ότι δεν έχει ακόμη γνωρίσει την αγάπη του

ο ηθοποιός είναι ακόμα ενιαίος

υπάρχουν φήμες ότι ο ηθοποιός είναι ομοφυλόφιλος