σύζυγος της Vin Diesel

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Vin Dieselέγινε διάσημος όχι μόνο για τους ρόλους του ως αγωνιστική και τρομερή τύπος, αλλά και για την εμφάνισή του. Μετά από όλα, το αθλητικό σώμα βοήθησε τον ηθοποιό να ξεκινήσει μια επιτυχημένη καριέρα στον κινηματογράφο και να γίνει ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης σε ταινίες σύγχρονης δράσης. Το προβάδισμα αυτού του ρόλου του Diesel είναι ένα ξυρισμένο κεφάλι, το οποίο ο ηθοποιός μπήκε τέλεια στην εικόνα των καμαρωτών και των διαρρήγων. Ωστόσο, όχι μόνο οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι δίνουν προσοχή στην εμφάνιση του Vin Diesel. Μια εντυπωσιακή θέα του κρασιού παίζει επίσης στα χέρια του και στην προσωπική του ζωή. Μέχρι σήμερα, ένα από τα πιο εντυπωσιακά ήταν το ερώτημα, ποια είναι η σύζυγος του Vin Diesel;

Όλοι θυμούνται το ταραγμένο μυθιστόρημα του Vin Diesel με τον συνάδελφό του"Γρήγορα και ο εξαγριωμένος" Μισέλ Ροντρίγκεζ. Πολλοί ποντάρουν στη σχέση τους ότι το ζευγάρι σύντομα θα εμπλακεί. Ωστόσο, οι λάτρεις συναντήθηκαν για λιγότερο από ένα χρόνο. Την επόμενη φορά ο ηθοποιός επέλεξε και πάλι ένα κορίτσι από τους συναδέλφους για να δουλέψει στο σετ της ταινίας «Three X's». Αυτό ήταν το τσεχικό μοντέλο του Πάβελ Χάρμποκ. Αλλά αυτή η σχέση κράτησε περίπου τα ίδια με τα προηγούμενα.

Το 2008, ο Vin Diesel έγινε απροσδόκητος για όλουςπατέρα. Εκείνη την εποχή είχε μια υπόθεση με έναν φίλο Paloma Jimenez. Κανείς δεν περίμενε από αυτές τις σχέσεις οποιασδήποτε σοβαρότητας. Αλλά έγιναν μοιραία στη ζωή του ηθοποιού.

Σύζυγος και παιδιά του Ντίζελ

Η Paloma Jimenez δεν έγινε σύζυγος του Vin Dieselεπίσημα. Ωστόσο, στην πράξη, αυτό το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο λαμπρά και ισχυρότερα. Μετά τη γέννηση της κόρης του Vin Diesel Hania Riley, όλοι πίστευαν ότι τα αστέρια θα συμμετείχαν. Ωστόσο, οι Diesel και Jimenez αποφάσισαν να αποδείξουν σε όλους ότι υπάρχει αγάπη και αρμονία χωρίς σφραγίδα στο διαβατήριό τους. Το 2010, η Paloma and Wine είχε έναν γιο, τον Vincent Sinclair. Αυτό το γεγονός έγινε ένα σημείο στη συζήτηση ότι η σχέση του ηθοποιού με το μοντέλο είναι καταδικασμένη. Τέλος, όλοι πίστευαν σε αυτό το ζευγάρι, όταν τον Μάρτιο του 2015 είχαν ένα τρίτο παιδί - ένα κορίτσι που ονομάστηκε Paulina. Αυτό το όνομα επιλέχθηκε προς τιμήν του στενού φίλου του Wine Paul Walker, ο οποίος πέθανε τραγικά πριν από δύο χρόνια.

βλέπε επίσης
  • Charlize Theron εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του «γρήγορος και ο εξαγριωμένος 8» στην αγκαλιά του Vin Diesel
  • Προσωπική ζωή Kristanna Loken
  • Vin Diesel και Dueyn Dzhonson είχε μια πτώση έξω, και το τελευταίο έργο για το «Fast & Furious 8»

Ο αμερικανός άγριος άνθρωπος δεν κρύβεταιτην οικογένειά του. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η σύζυγός και τα παιδιά του συνοδεύουν το κόκκινο χαλί, την πρεμιέρα των ταινιών και την παρουσίαση του Vin Diesel. Αυτή η οικογένεια αστέρων έχει γίνει ένα παράδειγμα του τι είναι σημαντικό, τι "καιρός" είναι για τους ανθρώπους που αγαπούν, και όχι επίσημες υπογραφές και σφραγίδες. Έτσι, το περίφημο Vin Diesel έχει δύο αντιφατικές καταστάσεις ταυτόχρονα. Από τη μία πλευρά, είναι ο ευτυχισμένος επικεφαλής μιας μεγάλης οικογένειας, και από την άλλη, της νομοθετικής, εξακολουθεί να είναι ένας αξιοζήλευτος εργένης.

Vin Diesel και η σύζυγός του Paloma Jimenez

Vin Diesel με τη σύζυγό του στην πρεμιέρα του Riddick στο Λος Άντζελες

Vin Diesel με την οικογένειά του στην τελετή έναρξης του αστεριού στο Walk of Fame