Beyonce παραμέτρους

Η τριάντα τριών ετών τραγουδίστρια Be'once KnowlesΠριν από τρία χρόνια έγινε η μητέρα μιας γοητευτικής κόρης. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη και ο τοκετός έγιναν δύσκολη δοκιμασία για τις ελκυστικές μορφές της. Οι παράμετροι του αριθμού Beyonce παραμένουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πρότυπα που γίνονται αποδεκτά στον κόσμο της show business. Η τραγουδίστρια καταφέρνει να φανεί εξαιρετική, αν και μιλάει μόνη της για τη φιγούρα της. Πώς ένας καλλιτέχνης με παγκόσμιο όνομα υποστηρίζει τον εαυτό του σε φόρμα;

Πέρα από τις παραμέτρους1

Πέρα από τις παραμέτρους2

Παράμετροι Beyonce3

Θύματα στο όνομα της ομορφιάς

Πριν από την εγκυμοσύνη, οι παράμετροι της μορφής Beyoncé ήτανΤα ακόλουθα: ύψος - 168 εκατοστά, βάρος - 60 κιλά, μέση και γοφούς - 62 και 98 εκατοστά αντίστοιχα. Το 2008 παντρεύτηκε τον γνωστό ράπερ Jay Z. Για τέσσερα χρόνια, ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν έντεκα ετών μεγαλύτερος από τον τραγουδιστή, επέμεινε στη γέννηση ενός παιδιού, αλλά η Beyonce αναφέρθηκε σε μια σταδιοδρομία. Εξαιτίας αυτού, το ζευγάρι περισσότερο από μία φορά ήταν στα πρόθυρα του διαζυγίου. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το 2011 η οδυνηρή ομορφιά είχε αποβολή. Αλλά έξι μήνες αργότερα έμεινε και πάλι έγκυος, η οποία ήταν αναμφισβήτητα χαρούμενη. Παραμένοντας σε κατάσταση ευφορίας, ξεχάστηκε τελείως για την εικόνα της. Στη φωτογραφία με στρογγυλεμένη κοιλιά, δεν μπορεί να αναγνωριστεί!

Πέρα από τις παραμέτρους4

Παράμετροι Beyonce5

Beyonce parameters6

Και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, γιατί μετά την εμφάνιση της κόρης τηςΣε ένα σώμα επιρρεπές στην πληρότητα του σώματος εμφανίστηκε 27 κιλά επιπλέον! Και ποιες είναι οι παράμετροι για την Beyoncé σήμερα; Σε μόλις τρεις μήνες, κατάφερε να επιστρέψει τα προηγούμενα έντυπα. Και μετά από άλλους εννέα μήνες, η απόδοση του τραγουδιστή στο Super Bowl χτύπησε τους παρόντες. Από την πρώην πληρότητα και το ίχνος έχει φύγει. Πώς πέτυχε τέτοια εκπληκτικά αποτελέσματα;

Πρώτον, η Beyoncé έκανε μια τέτοια υπόσχεσηΑποκτήστε ιδανικές μορφές. Γι 'αυτό, κρατούσε ένα ημερολόγιο θερμίδων που τρώγονταν την ημέρα, ακολουθούσε μια διατροφή λεμονάδας (τίποτα άλλο από αυτό το ποτό για μια μέρα!), Έπινε πολύ νερό. Τέσσερις φορές την εβδομάδα ο τραγουδιστής επισκέφθηκε το γυμναστήριο Έφυγε από το σπίτι μόνο όταν δεν μπορούσε να σταθεί κόπωση στα πόδια της. Και οι προσπάθειες που έγιναν στέφθηκαν με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οι παράμετροι 90-64-102 και το βάρος 64 kg είναι η καλύτερη επιβεβαίωση.

βλέπε επίσης
  • Dzhey Zi σχολίασε τη σχέση με τη Beyonce, «Δεν ήταν χτισμένο σε μια αλήθεια το 100%»
  • Το νέο άλμπουμ Dzhey Zi «4:44» σοκαρισμένος θαυμαστές αποκαλύψεις από την προσωπική ζωή ενός άστρου
  • Τα μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν τα ονόματα των δίδυμων Beyonce και Jay Zee

Η νίκη επί των επιπλέον κιλών, σημείωσε ο τραγουδιστήςμια γιορτή των τροφίμων, που έχουν πλουτίσει με ντόνατς, τηγανητά ψάρια και σάντουιτς. Φυσικά, τις επόμενες μέρες πέρασε στο γυμναστήριο, τιμωθώντας τον εαυτό του για τέτοια ελευθερία. Σήμερα, η Beyonce φαίνεται υπέροχη και πολλά κορίτσια θεωρούν τραγουδιστή με σιδερένια χαρακτήρα ως ιδανικό της.

Παραμέτρους Beyonce7

Παράμετροι Beyonce8

Παράμετροι Beyonce9

Παραμέτρους Beyonce10

Παράμετροι Beyonce11

Παράμετροι Beyonce12

Παράμετροι Beyonce13

Παραμέτρους Beyonce14

Παραμέτρους Beyonce15