Odry Hepburn Βάρος ανάπτυξης

Όταν ακούμε το όνομα Audrey Hepburn, μαςφαντασία και τη μνήμη μας παρουσιάσει ένα όμορφο, εύθραυστο σχήμα με μακρύ λαιμό και πόδια, τη μέση σφήκα, βασιλική ρουλεμάν και ένα όμορφο πρόσωπο. παγκόσμιας κλάσης ηθοποιός, εικονίδιο μόδας, η μούσα σχεδιαστή Hubert de Givenchy, η UNICEF Πρεσβευτής Καλής Θέλησης και 60 χρόνια παραμένει το ίδιο λεπτό και λεπτό.

Οι λόγοι για την αρμονία Audrey Hepburn

Η Audrey Hepburn, γεννημένη Audrey Kathleen Ruston,γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1929. Η παιδική της ηλικία που πέρασε στις Βρυξέλλες, καταλήφθηκε από τα γερμανικά φασιστικά στρατεύματα. Και είναι σε αυτό βρίσκεται ένα από τα μυστικά της λεπτότητας της ηθοποιού. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η οικογένεια συχνά έπρεπε να λιμοκτονεί, ήταν αδύνατο να πάρει καν τα απαραίτητα προϊόντα που απαιτούνται για έναν νεαρό αναπτυσσόμενο οργανισμό. Μερικές φορές ένα κορίτσι δεν μπορούσε να περπατήσει από την πείνα, έτσι τα πόδια της διογκώθηκαν.

Ένας άλλος λόγος για την εκπληκτική φιγούρα είναι πιο χαρούμενος. Το θέμα είναι ότι από την παιδική ηλικία ο Audrey Hepburn ασχολήθηκε με το μπαλέτο. Φέρνοντας στο μηχάνημα για αρκετές ώρες την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της κατοχής, απέκτησε ένα παραδοσιακό για την λεπτή φιγούρα των μπαλαρίνων με καλά αναπτυγμένους μύες, έναν μακρύ λαιμό, μια ευθεία στάση. Αργότερα, όταν η Audrey άρχισε να ασχολείται με ταινίες, έπρεπε να εγκαταλείψει επαγγελματικά επαγγέλματα, αλλά κράτησε τις διατροφικές της συνήθειες από τους κανόνες του μπαλέτου, καθώς και την αγάπη ενός κινητού τρόπου ζωής. Έτσι, η ηθοποιός αναγνώρισε ότι παρόλο που δεν ασχολείται καθόλου με τον αθλητισμό, προσπαθεί να δώσει στο σώμα της ένα φορτίο, να περπατήσει με ένα σκυλί, να κάνει ασκήσεις σε οποιονδήποτε ελεύθερο χρόνο γυρίσματος. Η βάση της τροφής της ήταν απλά γεύματα και λαχανικά, αλλά μερικές φορές θα μπορούσε να μεταχειριστεί σε σοκολάτα ή ζυμαρικά με σαλάτα λαχανικών. Τι δεν έτρωγε ποτέ ο Audrey, είναι ψημένο ψήσιμο. Η εξαίρεση ήταν μόνο το διάσημο επεισόδιο από το "Πρωινό στο Tiffany's", όπου Holly Golightly τρώει ένα κουλούρι ενώ στέκεται μπροστά από ένα παράθυρο καταστημάτων κοσμημάτων.

Σώμα σχήμα, ύψος και βάρος Audrey Hepburn

Χάρη στο φαγητότις συνήθειες και την αγάπη ενός ενεργού τρόπου ζωής, οι παράμετροι του Audrey Hepburn δεν άλλαξαν πολύ καθ 'όλη τη ζωή. Σε διαφορετικές πηγές, διαφέρουν κατά 1-2 εκατοστά Έτσι, η Wikipedia δεν αναφέρει δεδομένα σχετικά με την αύξηση και το βάρος της Audrey Hepburn, αλλά σε άλλες πηγές μπορεί κανείς να διαβάσει ότι το ύψος της ήταν 175 εκατοστά και το βάρος κυμαινόταν μεταξύ 46-49 κιλά. Τέτοιοι δείκτες ανάπτυξης και βάρους Audrey Hepburn, μαζί με μια ζαχαρώδη λεπτή μέση μόλις 51 cm, δημιούργησαν το ίδιο αποτέλεσμα της ευθραυστότητας και της ευελιξίας της ηθοποιού.

βλέπε επίσης
  • Emily Ratazhkovski με κτυπήματα σε σύγκριση με Odri Hepbern
  • Κληρονόμοι της ηθοποιού Odri Hepbern έδειξε σπάνιες φωτογραφίες από τα αστέρια
  • Anne Hathaway Βιογραφία

Εάν μιλάμε για άλλες παραμέτρους, τότε ο λόγος θώρακα-μέσης-ισχίου συνήθως υποδεικνύεται με 81-51-89, το μέγεθος του στήθους είναι 1 ή Α, το μέγεθος του ποδιού σημειώνεται μέσα στο 39-39,5 του μεγέθους των ρωσικών παπουτσιών.

βάρους αύξησης βάρους hapber1

βάρους αύξησης του hepburn2

μια προς μία ανάπτυξη

odri hepburn βάρος ανάπτυξης4

ύψος hepburn 5

diey hepburn ύψος

odri hepburn ύψος βάρους7

diey hepburn ύψος

height hepburn 9