Αριθμητικές παράμετροι της Jennifer Lopez

Αμερικανός εικονίδιο στυλ Jennifer Lopez από την πρώτηΗμέρες της επιτυχημένης φωνητικής σταδιοδρομίας της έχει καθιερωθεί όχι μόνο ως ταλαντούχος ηθοποιός, καλός τραγουδιστής και κομψός fashionista, αλλά και ως ελκυστικός και σέξι πρόσωπο. Η διασημότητα δεν στερήθηκε ποτέ την προσοχή των ανδρών. Και είναι όλα σχετικά με την όμορφη φιγούρα της Jennifer Lopez, την οποία το άστρο κρατά σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με την ίδια την ηθοποιό, δεν είναι κοκαλιάρη και δεν το κάνειΠάχος. Ο Jay Lo ζυγίζει 59 κιλά. Ταυτόχρονα, η ανάπτυξη του αμερικανικού αστέρα φτάνει τα 165 εκατοστά. Με μέσο ύψος και μικρό βάρος, η Jennifer Lopez έλαβε από τις γυναικείες γυναικείες παραμέτρους της μορφής. Έχει στενούς ώμους και φαρδιές γοφούς, οι οποίοι σε όγκο φτάνουν τα 101 εκατοστά. Αλλά η μέση της Jennifer είναι πάντα κομψή και χωρίς υπερβολική στρογγυλάτητα, καθώς ο Lopez κρατά αυτή την περιοχή της μορφής μέσα σε 68 εκατοστά. Τέτοιες αναλογίες επιτρέπουν στη Jennifer να επιλέξει μια ντουλάπα εύκολα και γρήγορα. Ο τραγουδιστής δεν είχε ποτέ προβλήματα με τα ρούχα ή τα παπούτσια. Πιθανότατα, για τον λόγο αυτό, ο αριθμός των φορεμάτων του διάσημου fashionista είναι τόσο μεγάλος που την βοήθησε να επιτύχει την κατάσταση της εικόνας του στυλ.

Η φιγούρα της Τζένιφερ Λόπεζ

Μιλώντας για την εικόνα της Jennifer Lopez στο σύνολό της, μπορείτεΓια να το ορίσετε εκατό τοις εκατό στην κατηγορία αχλαδιών. Παρά το γεγονός ότι τα αστέρια δεν είναι το στήθος είναι μεγάλο όγκο, τους γοφούς της πολύ εκφραστικά. Ωστόσο, ο Lopez δεν βλέπει έλλειψη. Αντίθετα, αν κρίνουμε από την γκαρνταρόμπα της, τονίζοντας τη ζώνη στους γοφούς, ο τραγουδιστής αισθάνθηκε το δώρο της φύσης προς όφελός τους. Στην περίπτωση αυτή, η Jennifer στηρίζει ένα επίπεδο στομάχι και τα λεπτά πόδια. Ακόμη και μετά τη γέννηση των δύο γοητευτικό δίδυμα με καισαρική τομή παραμέτρους Dzhennifer Lopes ποσό που θα ζήλευε. Και πόσο γρήγορα ο τραγουδιστής ανέκτησε την έλξη τους μετά την εγκυμοσύνη, αναγκάζοντας πολλούς να θαυμάσουν.

βλέπε επίσης
  • Dzhennifer Lopes και Aleks Rodriges: νέες λεπτομέρειες από τη ζωή των άστρων σε νέα συνέντευξη
  • Dzhennifer Lopes περπατήσετε στα Hamptons με Aleksom Rodrigesom και τα παιδιά
  • Γαλλικά διακοπές Dzhennifer Lopes και Αλέξα Rodrigesa

Και, ίσως, η μεγάλη επιθυμία και η επιθυμία της Jennifer να είναι όμορφη και νεαρή την κάνει και στα 43 χρόνια ελκυστική και σέξι.

παραμέτρους της εικόνας jennifer lopez1

Εικόνα παραμέτρων jennifer lopez2

Παράμετροι του σχήματος jennifer lopez3

Παραμέτρους της εικόνας jennifer lopez4

Παράμετροι του σχήματος jennifer lopez5

παραμέτρους της εικόνας jennifer lopez6

Αριθμητικές παράμετροι της jennifer lopez7

παραμέτρους της εικόνας jennifer lopez8

παραμέτρους της εικόνας jennifer lopez9